Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groothandelsmarkt Düsseldorf opent deuren voor bloemengroothandelaren

De traditionele Düsseldorfse groothandelsmarkt, die tot ver over de staatsgrenzen bekend is en al decennialang een belangrijke leverancier van verse groenten en fruit in de hele regio is, staat op het punt een grote verandering te ondergaan: aan het einde van het jaar verhuist de markt naar Hilden - een beslissing die niet alleen logistieke maar ook economische voordelen heeft. De nieuwe, ultramoderne locatie direct achter de stadsgrenzen van Düsseldorf biedt niet alleen flexibele winkelruimte vanaf 750 vierkante meter en kantoorruimte vanaf 220 vierkante meter, maar opent ook nieuwe mogelijkheden voor bedrijven uit Nederland, België en Luxemburg.

Groothandelsmarkt Düsseldorf opent deuren voor nieuwe buren
Groente- en fruitgroothandelaren, fruithandelsbureaus en vooral bloemengroothandelaren uit de Benelux vinden in het nieuwe groothandelscentrum een nieuwe thuis en nieuwe perspectieven. Of het nu gaat om een hoofdkantoor of een filiaal, de nieuwe locatie in de stedendriehoek Düsseldorf, Keulen en Wuppertal is strategisch gekozen, omdat het een economisch aantrekkelijk verzorgingsgebied vormt en goede transportverbindingen biedt met de belangrijke snelwegen A3, A46 en A59. Deze transportverbindingen zorgen voor een soepele logistiek en een betere bereikbaarheid voor klanten en zakenpartners. Meer dan 80% van de ruimte is al verhuurd.

Wordt nu een buur
Iedereen die geïnteresseerd is om een nieuwe huurder van de Düsseldorfse groothandelsmarkt te worden en te profiteren van de vele voordelen van de nieuwe locatie, is van harte welkom om contact op te nemen met de backoffice van de groothandelsmarkt. Er kan ook een bezoek ter plaatse worden geregeld. De verhuizing van het Düsseldorfse groothandelscentrum naar Hilden is een belangrijke stap in de toekomst en biedt tal van bedrijven nieuwe mogelijkheden voor groei en ontwikkeling in een economisch veelbelovende omgeving.

Voor meer informatie:
Jörg Naßenstein
Groothandelsmarkt Düsseldorf
0163 8717 166
Tel: [email protected].
www.grossmarkthallen-duesseldorf.de
www.instagram.com/grossmarkthallen_duesseldorf/

Publicatiedatum: