Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage AGF'ers op Gastvrij Rotterdam

Tholen - Van 23 t/m 25 september 2024 was Gastvrij Rotterdam in Ahoy weer het toneel van horecaminnend Nederland. Vakwedstrijden en de ruim 500 exposanten brachten weer veel horecaondernemers naar de horecabeurs.

Robert Melaard, managing director bij Gastvrij Rotterdam: "Na het mooie resultaat van onze jubileumeditie in 2023, heeft ook deze 11e editie van Gastvrij Rotterdam weer het bezoekersrecord verbroken. In totaal mochten we 19.724 bezoekers verwelkomen en dat overstijgt opnieuw alle verwachtingen."

Het duurzaamheidspaviljoen "Dit Smaakt naar Meer!" en het Plant-based Pavilion waren ook dit jaar weer een ware groene hotspot en een belangrijk oriëntatie punt voor de vele ondernemers en managers die de beurs bezochten. Rungis en FlexiVers waren na de onlangs aangekondigde krachtenbundeling voor het eerst samen te zien. Cresco was nieuw op de beurs na jaren afwezigheid.

Veel bedrijven spelen in op de plantaardige trend. Zo introduceerde Van Gelder in navolging van de plantaardige schnitzels en burgers, dit jaar een plantaardige paté en een ganzenlever op basis van cashewnoten.Ook is er weer veel verbeterd op gemak, zoals de "dubbele coating frieten" bij Mc Cain, waar elke bezoeker van kon proeven. Deze frieten hebben dezelfde smaak, maar blijven wel veel langer warm. Peka Kroef presenteerde het gemak van puree.

Verstegen introduceerde de nieuwe range kruiden in kleinere, handzamere verpakkingen. De verpakkingen passen beter bij het gebruik, aangezien de verpakkingsgroottes zijn afgestemd op professioneel gebruik, zodat de chef kok efficiënter kan werken en op die manier verspilling wordt tegengegaan.

De 12e editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van 22 tot en met 25 september 2025 in Rotterdam Ahoy.

Wij maakten weer een foto van de AGF-standhouders