Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wortels benevelen met voedingsrijke mist

De genomineerden voor de Innovatieprijs Regio Foodvalley 2024 zijn bekend. Per categorie zijn drie innovaties geselecteerd door een onafhankelijke jury. Op 16 oktober wordt de winnaar in de categorieƫn agrifood, maakindustrie en ICT gekozen. De jury beoordeelt op originaliteit, impact, duurzaamheid en samenwerking. Ook het publiek kan stemmen van 7 t/m 15 oktober voor de publieksprijs.

In de categorie agrifood is het bedrijf Aeroponics Equipment uit Ede genomineerd. Het bedrijf heeft een grondloos plantengroeisysteem ontwikkeld waar optimale groeicondities gecreƫerd worden doordat de wortels beneveld worden met een voedingsrijke mist.

De uitreiking
Op woensdag 16 oktober zullen de genomineerden zich presenteren tijdens een feestelijke avond in de Mauritskazerne in Ede. Ook jonge talenten krijgen de kans om hun innovatie te presenteren en de Young Talent Award te winnen. Aanmelden voor dit evenement kan via www.innovatieprijsregiofoodvalley.nl. De Innovatieprijs wordt mogelijk gemaakt door Regio Foodvalley, FOV Regio Foodvalley, Living Lab Regio Foodvalley Circulair, Rabobank, ICT Valley, ICT Campus, Vallei Business en de Mauritskazerne.

Bron: Regio Foodvalley

Publicatiedatum: