Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
fotoreportage nazomerborrel

Met de app op telefoon inzicht in klimaatcomputer

Tholen - Tijdens de nazomerborrel werd er geproost op de waardevolle en fijne samenwerkingen gisteren bij Ridder in Maasdijk. De middag en avond stond in het teken van verbinding. Pascal Piepers benadrukte dat nog eens een zijn openingswoord.

Daarnaast werd er ook speciale aandacht in de ruimte gevraagd voor de nieuwe app van Ridder. Sander Baraké van Ridder: "Deze app is aangesloten op de klimaatcomputer. Het geeft de teler 24/7 inzicht in wat er in de kas gebeurt. Overal en altijd dus."

Pascal Piepers. Bekijk hier een compleet fotoverslag van de nazomerborrel.

Hij laat ons in vogelvlucht zien hoe het werkt. Binnen no-time is er is veel informatie te zien, zoals de gegevens over klimaat, watergift en energie. Het toont eenvoudig, in de zin dat het een intuïtieve app is; de keuzes die je maakt zijn zo logisch.

Joost Veenman komt er bij staan en beaamt dat: "Dat is precies wat we wilden. Het is een app waar geen gebruiksaanwijzing voor nodig is. Het is zo gemaakt dat het overzichtelijk toont én toch veel informatie bevat. Eigenlijk net als alle andere apps op je telefoon. Daar worden ook geen gebruiksaanwijzingen bij geleverd."

De app is getest op diverse plaatsen in de wereld, zoals Spanje, Amerika en Nederland. Tijdens de GreenTech dit jaar werd het kenbaar gemaakt dat de app beschikbaar zou komen. En momenteel zijn er 4 telers die er nu mee werken. En vanaf januari 2025 zal het commercieel beschikbaar worden.

Bekijk hier een fotoverslag van de nazomerborrel.

Voor meer informatie:
Ridder
+31 (0)85-237 3000
[email protected]
www.ridder.com