Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Inschrijving Tuinbouw Ondernemersprijs 2025 opent op 10 oktober

Van 10 oktober tot 20 november 2024 kunnen innovatieve tuinbouwondernemers zich weer inschrijven voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2025. Deze editie is Greenport Noord-Holland Noord de regionale partner. En dat betekent dat de uitreiking plaatsvindt in het tuinbouwcluster van deze Greenport, en de Themaprijs dit jaar aansluit bij actuele thema's die deze regio kent: Future-proof technologies - Innoverende technologieën op het gebied van smart farming, energie en water.


Winnaar Tuinbouw Ondernemersprijs 2024: Stolk Brothers

"Door ieder jaar een samenwerking aan te gaan met een andere Greenport, belichten we steeds een ander actueel thema en laten we Nederland de volle breedte van de Nederlandse tuinbouw zien," aldus Peter Maes, voorzitter van de Tuinbouw Ondernemersprijs. "Het tuinbouwcluster in Noord-Holland Noord is breed en gevarieerd: van zaadveredeling, vollegrondsgroenteteelt en bollenteelt, tot grootschalige glastuinbouw. Mooi dat we hier welkom zijn voor de 39e uitreiking van onze prijs."

Jeroen Noot, directeur Greenport Noord-Holland Noord: "Ik ben trots dat op deze samenwerking met de Tuinbouw Ondernemersprijs. Als medeorganisator van de Themaprijs dit jaar, zetten we de spotlight op smart farming, energie en water, thema's die kenmerkend zijn voor de tuinbouw in onze regio. Met de Themaprijs laten we zien welke baanbrekende en duurzame innovaties de Nederlandse tuinbouw kent op dit vlak."


Winnaar Themaprijs 2024: Oesterzwammerij

Start inschrijving: 10 oktober 2024
Voor zowel de Tuinbouw Ondernemersprijs als de Themaprijs geldt dat ondernemers uit heel Nederland zich kunnen aanmelden van 10 oktober tot 20 november 2024 via de website van de Tuinbouw Ondernemersprijs. Een vakkundige jury zal de inzendingen beoordelen. Op dinsdag 17 december 2024 zullen de nominaties bekend worden gemaakt. Uit deze nominaties zal uiteindelijk een winnaar worden gekozen die gepresenteerd wordt op de jaarlijkse uitreiking op woensdag 12 maart 2025.

Dragende organisaties
De Tuinbouw Ondernemersprijs wordt al sinds de oprichting in 1986 gedragen door de partners: Royal FloraHolland, Rabobank, Flynth adviseurs en accountants, Interpolis | Innovatiefonds HagelUnie en het Ministerie van Landbouw, Visserij, Voedselzekerheid en Natuur. En dit jaar ook Greenport Noord-Holland Noord.

Voor meer informatie:
Tuinbouw Ondernemersprijs
[email protected]
www.tuinbouwondernemersprijs.nl

Publicatiedatum: