Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

ANIQ Projectorganisatie breidt uit

Sinds de oprichting van ANIQ Projectorganisatie in 2013 is Anita Bassie het gezicht en heeft zij door de jaren heen allerlei projecten en trajecten mogen organiseren en opleveren. Zo is zij onder andere al jaren betrokken als projectleider bij de Dutch Lily Days en het Tulip Trade Event, actief in uiteenlopende vraagstukken in primair en voortgezet onderwijs en project- en productieleider van de Hillenraad100 en het Hortigala van het Jaar. Per 1 oktober start Martine Boekestein bij ANIQ en bouwen zij samen verder aan mooie opdrachten in projectorganisatie, projectcommunicatie en projectondersteuning.

"De afgelopen jaren heb ik met heel veel plezier gewerkt aan de mooiste projecten voor de leukste klanten. Dat blijf ik ook doen, maar nu samen met een sparringspartner", licht Anita toe. "Ook Martine heeft brede ervaring op het gebied van marketing, communicatie en projectorganisatie, en heeft dezelfde 'Getting things done'-mentaliteit als ik."


Anita Bassie en Martine Boekestein (Foto van ANIQ/Rolf van Koppen Fotografie)

Getting things done
Met de komst van Martine Boekestein, heeft ANIQ Projectorganisatie nog meer mankracht om de mooiste projecten te ontwikkelen, te organiseren of over te communiceren. "De belofte 'Getting things done', die ANIQ al vanaf het begin waar maakt, is onze drijvende kracht.", vult Martine aan.

"Organisaties zijn continu in beweging. Ze willen onderdelen veranderen, verbeteren of versterken. Dat kunnen ze zelf, maar niet altijd. Om die vragen in goede banen te leiden, bieden wij de helpende hand. Met één aanspreekpunt, korte lijnen en focus op het eindresultaat, ondersteunen we bedrijven die dit nodig hebben. Zo brengen we 'Getting things done' in de praktijk."

Voor meer informatie:
Aniq
Tel.: +31 (0)174 23 50 23
[email protected]
www.aniq.nl

Publicatiedatum: