Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Inschrijving tuinbouwevent Let’s Meet geopend

Woensdag 13 november organiseert World Horti Center de tweede editie van het relatie-evenement Let's Meet, deze keer in samenwerking met HortiContact. Tijdens het evenement, dat plaatsvindt in het hart van Westland, staan ontmoeten en netwerken centraal. Ook krijgt het Nationaal Horti Symposium, dat afgelopen maart plaatsvond tijdens HortiContact, hier een vervolg. Inschrijving voor bedrijven die opereren in de tuinbouwsector is geopend.

Let's Meet
Let's Meet is een eendaags relatie-evenement voor de tuinbouwsector, georganiseerd in het hart van Westland. Tijdens dit evenement, met als primaire doelgroep kwekers en telers, maar dat voor iedereen toegankelijk is, staan ontmoeten en netwerken centraal. Voor bedrijven uit de tuinbouwsector is Let's Meet de kans om zichzelf te presenteren aan een publiek bestaande uit professionals en geïnteresseerden uit de regio. De gehele dag kunnen bedrijven netwerken met bestaande relaties en nieuwe opdoen. Zowel bedrijven die participeren in World Horti Center als bedrijven van buitenaf zijn welkom om deel te nemen aan Let's Meet.

Nationaal Horti Symposium
Afgelopen maart was het debuut van het Nationaal Horti Symposium tijdens HortiContact. Hierbij nam de Nederlandse tuinbouwsector zichzelf kritisch onder de loep te midden van politieke uitdagingen. Tijdens Let's Meet op 13 november krijgt het Nationaal Horti Symposium een vervolg, blok hiervoor de ochtend alvast in de agenda's. Tijdens het symposium wordt gekeken waar we nu staan als sector. De moderator duikt samen met een interessant panel in een aantal onderwerpen waarbij interactie met de zaal centraal staat. Meer informatie over het Nationaal Horti Symposium wordt in de komende weken gedeeld.

Praktische informatie Let's Meet
Het evenement duurt van 13.00 tot 18.00 uur. Bedrijven die deelnemen aan Let's Meet wordt een plek van 3M² met zwart gerokte statafel geboden. Deze statafel is naar eigen inzicht te vullen, ook is er ruimte voor een bedrijfsuiting zoals een achtergronddoek van 3 meter breed of twee roll-up banners. Koffie, thee en water zijn de gehele dag inbegrepen en afsluitend is er een netwerkborrel.

Deelname voor participanten van World Horti Center is gratis, voor externe bedrijven bedragen de kosten €499 ex. BTW. Bedrijven die achteraf besluiten participant van World Horti Center te worden krijgen het bedrag terug als korting op de participantenbijdrage.

Inschrijving voor Let's Meet gaat gemakkelijk via deze link https://form.jotform.com/242405668925363 of de website van World Horti Center.

Voor meer informatie:
World Horti Center
[email protected]
https://www.worldhorticenter.nl/

Publicatiedatum: