Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Feest voor jubileum International Airfreight Associates

Zaterdag 21 September vierde IAA en IAA-Fresh groot feest bij de Crazy Piano's in Scheveningen. IAA Classic mocht het 20-jarig bestaan vieren en IAA-Fresh het 10-jarig bestaan.

20 jaar geleden startte Tony van de Brande de firma International Airfreight Associates. 10 jaar later kwam IAA-Fresh met 10 man/vrouw het bestaande team van 15 man/vrouw versterken.

De groei was niet meer te stuiten. De afdeling IAA-Road, IAA-Livestock, kantoor Aalsmeer, Hamburg, Frankfurt en België kwamen erbij. Meer dan 100 personeelsleden zijn op dit moment werkzaam voor de IAA-Groep. Op de IATA top 100 staan ze al geruime tijd als grootste luchtvracht expediteur van Nederland op de lijst.

Reden te meer om dit allemaal groots te vieren. Behalve de musici van de Crazy Piano's werd het feest extra opgeluisterd door optredens van Roel van Velzen en André Hazes Jr. en mocht heel Scheveningen genieten van een prachtig vuurwerk.

Voor meer informatie:
IAA Airfreight
Tel: +31 88 018 5555
[email protected]
https://iaa-airfreight.com/

Publicatiedatum: