Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe aandeelhouder voor Lumiforte

Lumiforte kondigt de toetreding van Kartesia als nieuwe aandeelhouder aan. Horticoop, al lange tijd aandeelhouder van Lumiforte, blijft aandeelhouder.

De investering markeert een belangrijke mijlpaal in het groeitraject van Lumiforte, en het managementteam van het bedrijf heeft er alle vertrouwen in dat de wereldwijde expertise en strategische inzichten van Kartesia een belangrijke rol zullen spelen in het versnellen van de groei van Lumiforte. Deze samenwerking sluit aan bij Lumiforte's ambities om haar productaanbod te diversifiëren en haar geografische aanwezigheid uit te breiden, zowel door organische groei als door strategische overnames.

Kartesia stimuleert internationale groei door strategische ondersteuning en op maat gemaakte financieringsoplossingen te bieden. Hierdoor kunnen bedrijven en aandeelhouders hun waardecreatie verbeteren en versnellen. Dankzij Kartesia's partnerschapsbenadering en toewijding aan duurzaamheid is het de ideale partner voor Lumiforte, nu het bedrijf zijn volgende groeifase ingaat.

Guido Janssen, CEO van Lumiforte, licht toe: "We zijn verheugd Kartesia als onze nieuwe aandeelhouder te verwelkomen. Kartesia's uitgebreide ervaring in het ondersteunen van bedrijven in het middensegment van de markt, in combinatie met hun strategische inzichten, zullen waardevol zijn bij het versterken van onze positie in de tuinbouw en sport line-marking sectoren. Daarnaast stelt dit partnerschap ons in staat om onze expertise op het gebied van slimme coatings te benutten in opkomende segmenten zoals koelen van daken en boomgaarden. We zijn ook onze jarenlange aandeelhouder Horticoop dankbaar, wiens voortdurende vertrouwen en betrokkenheid instrumenteel is geweest voor onze groei en ons succes, en dat ook zal blijven."

Jean Diercxsens, Partner bij Kartesia en Hoofd van België & Nederland, licht toe: "We zijn verheugd om samen te werken met Horticoop en het managementteam van Lumiforte om hun groeitraject te ondersteunen, gebruikmakend van hun unieke positie in de markt en sterke R&D capaciteiten. Met Kartesia als aandeelhouder, zal de groep goed uitgerust zijn om fusies en overnames aan te gaan en hun indrukwekkende organische groeitraject verder te versnellen."

Patrick Groeneveld, CEO van Horticoop, licht toe: "Als jarenlange aandeelhouder van Lumiforte zijn we verheugd Kartesia te mogen verwelkomen als aandeelhouder. Deze nieuwe samenwerking markeert een cruciaal moment in de reis van Lumiforte, waardoor we de groei verder kunnen versnellen en innovatie in het bedrijf kunnen stimuleren. Oaklins' diepgaande industrie kennis en strategische begeleiding waren instrumenteel in het tot stand brengen van deze samenwerking. Hun expertise heeft ervoor gezorgd dat we een partner hebben gevonden die aansluit bij Lumiforte's visie en waarden, waardoor we gepositioneerd zijn voor blijvend succes en toekomstige mogelijkheden."

Voor meer informatie:
Lumiforte
Tel.: +31 (0)13 507 53 99
[email protected]
www.lumiforte.com


Kartesia
Tel.: (+31) 20 809 7735
https://kartesia.com/

Publicatiedatum: