Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Update geeft compleet overzicht van prestaties op de werkvloer

TapTarget en Nitea hebben samen een update ontwikkeld voor geavanceerde datagedreven inzichten. Deze koppeling maakt het mogelijk om de data uit Nitea's arbeidsregistratiepakket, Work-IT Online, om te zetten naar waardevolle inzichten in een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk dashboard.



De samenwerking tussen TapTarget en Nitea richt zich op het verder optimaliseren van bedrijfsprocessen door middel van datagedreven besluitvorming. De nieuwe koppeling tussen Work-IT Online en TapTarget zorgt ervoor dat alle gegevens, zoals arbeidsuren, handelingen en productiviteit, nu eenvoudig toegankelijk en analyseerbaar zijn in één helder dashboard. Dit biedt gebruikers een compleet overzicht van de prestaties op de werkvloer, wat helpt bij het nemen van goed onderbouwde beslissingen om efficiëntie en rendement te verbeteren.

"Wij zijn trots op deze samenwerking en de ontwikkelingen die hieruit voortkomen," zegt Thomas Ris, Accountmanager van Nitea. "Dankzij de koppeling met TapTarget kunnen onze klanten de gegevens uit Work-IT Online nog beter benutten. Het inzicht dat wordt verkregen via de dashboards helpt bedrijven om hun werkprocessen nog slimmer en efficiënter in te richten."

De koppeling tussen Work-IT Online en TapTarget is tot stand gekomen via de API van Work-IT Online. Hierdoor zorgen beide partijen voor een veilige en betrouwbare dataoverdracht. Binnen Work-IT Online worden verschillende gegevens van werknemers geregistreerd. Dankzij de API-koppeling met TapTarget blijven deze gevoelige gegevens beschermd.

Jason Koot, Accountmanager van TapTarget: "Wat deze samenwerking zo krachtig maakt, is dat we bedrijven niet alleen helpen om data te verzamelen, maar om écht overzicht te bieden in belangrijke factoren zoals aantallen, kilo's, kosten of uren. Door deze inzichten kunnen bedrijven beslissingen nemen die een verschil maken."

Deze koppeling maakt het voor bedrijven mogelijk om snel trends te herkennen. Door inzicht te bieden in onder andere uren, kosten en verschillende attributen zoals aantallen en kilo's kan er waar nodig bijgestuurd worden. Dit mede doordat deze informatie ook in vergelijking tot elkaar beschikbaar is en je zo dus onder andere kosten per kilo en minuten per plant kan analyseren. Met het overzicht in het dashboard kunnen de gebruikers nauwkeurig inspelen op veranderingen en direct verbeteringen doorvoeren.

Met de introductie van deze koppeling versterken Nitea en TapTarget hun samenwerking. Met de data uit Work-IT Online en het duidelijke overzicht van TapTarget willen beide partijen bedrijven ondersteunen bij de transformatie naar datagedreven werken. Deze nieuwe koppeling is vanaf nu 30 dagen gratis te ervaren.

Voor meer informatie:
Nitea IT Solutions

Tel: +31 (0)174 61 39 03
[email protected]
www.nitea.nl


TapTarget
Tel: +31 174 705 635
[email protected]
https://www.taptarget.io/

Publicatiedatum: