Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Lokale en ecologische producten als het nieuwe luxe voedsel"

Mini-groenten, kruiden en eetbare bloemen telen voor sterrenrestaurants in de regio. Dat is wat Frodo Dekker uit het Brabantse Best doet. Studio 040 sprak met hem. Topkoks bezoeken zijn land om inspiratie op te doen en krijgen tegelijkertijd les in biodiversiteit. Dekker benadrukt het belang van biodiversiteit in de natuur en op het bord, en laat koks kennismaken met nieuwe smaken, zoals malse verveinetoppen en jonge erwten die als snoep smaken. Zijn doel is om een duurzame mindset te creƫren bij chefs, waarbij lokale en ecologische producten gezien worden als het nieuwe luxe voedsel. Lees hier meer.

Publicatiedatum: