Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lancering van de nieuwe Sealpac thermoformer F-serie

Tijdens het Open Huis evenement op 11, 12 en 13 september presenteerde Ultrapak haar nieuwste innovatie in de verpakkingsindustrie: de Sealpac thermoformer F-serie. Deze machine is het resultaat van een ontwikkelingsperiode van tien jaar.

Naast de introductie van de F-serie werden ook andere machines van Sealpac en andere gerenommeerde merken zoals Laferpack, Redpack, Fillfast, ELS, Qupaq, Fortress en Provisur gepresenteerd. Bezoekers konden in de demohal kennismaken met de nieuwste technologieën die Ultrapak in huis heeft.


Vrekoopteam Ultrapak

Tijdens het evenement werd bijzondere aandacht geschonken aan de flowpackmachines van Redpack (voor de natte industrie) en Laferpack (voor de droge industrie). Deze machines staan volgens de fabrikant bekend om hun hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Dankzij hun eenvoudige bediening en flexibele inzetbaarheid kunnen ze snel worden omgesteld, wat leidt tot lagere afkeurpercentages en hogere efficiëntie. Ultrapak biedt een breed scala aan modellen die aan elke specifieke behoefte kunnen voldoen.

SEALPAC traysealers: Betrouwbare prestaties en gebruiksgemak
De SEALPAC traysealers, in zowel volautomatische als halfautomatische uitvoeringen, staan garant voor maximale prestaties met minimale uitval. Deze machines, die zich onderscheiden door hun eenvoudige bediening en optimale hygiëne, bieden verpakkingsoplossingen voor uiteenlopende sectoren.

Voor meer informatie:
Ultrapak
Tel.: +31 (0)88 331 03 31
[email protected]
www.ultrapak.nl

Publicatiedatum: