Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fusie fabrikanten cellulosenet

Om de inspanningen en middelen te optimaliseren, heeft VPZ de handelsonderneming VPZ Verpackungszentrum samengevoegd met haar zusteronderneming Packnatur Entwicklungs- und Produktions. "Sinds 1 juli heten we Packnatur en concentreren we ons volledig op onze Packnatur® cellulosenetten," meldt het bedrijf uit Stiermarken.


CEO Manfred Kern en CSO Markus Kainer

De oprichting van het internationale merk Packnatur® heeft de weg vrijgemaakt. Het handelsbedrijf VPZ Verpackungszentrum in Graz, Oostenrijk, dat zich richt op composteerbare verpakkingen voor de foodsector, investeerde in onderzoek en de opzet van een productiefaciliteit in Neudau, Oost-Stiermarken. "De tijd was rijp voor de volgende stap in onze toekomst. We hebben ons brede assortiment commerciële producten overgedragen aan partnerbedrijven, zodat we ons volledig kunnen richten op de internationale distributie van onze cellulose netten van Lenzing-vezels. Daarnaast bieden we innovatieve cellulose gaasspecialiteiten voor diverse toepassingen," aldus het bedrijf.

Packnatur heeft inmiddels een potentiële productiecapaciteit van meer dan 60 miljoen strekkende meter opgebouwd. Om het voortdurend groeiende productassortiment te kunnen aanbieden dat door de markt wordt gevraagd, is voortdurend geïnvesteerd in de productie van alle benodigde technische apparatuur. Hierdoor is het bedrijf ideaal uitgerust voor innovatieve productontwikkelingen.

Voor meer informatie:
www.packnatur.at

Publicatiedatum: