Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Webinar voor werkgevers over nieuwe pensioenregeling

De overstap naar de nieuwe pensioenregeling van BPL Pensioen staat gepland op 1 januari 2027. Werkgevers- en werknemersorganisaties (sociale partners) in de agrarische en groene sectoren hebben afspraken gemaakt over die nieuwe pensioenregeling. Die afspraken staan in het transitieplan. Op donderdag 10 oktober organiseert BPL Pensioen speciaal voor werkgevers een webinar waarin ze u graag vertellen over wat er in het transitieplan staat.

Waar ze over vertellen

  • Wat verandert er?
  • Wat blijft gelijk?
  • Wat betekent dat voor mij en mijn werknemers?

Deze en andere vragen beantwoorden ze tijdens het webinar. Uiteraard beantwoorden ze ook graag úw vragen. Die kunt u vooraf stellen én via de chat tijdens het webinar.

Praktische informatie
Datum: donderdag 10 oktober 2024
Tijd: van 19.00 uur tot 20.00 uur
Kosten: het webinar is gratis.

Klik hier om je aan te melden.

Transitieplan staat online
Alle keuzes, overwegingen en berekeningen die de basis vormen voor de nieuwe pensioenregeling, staan in het transitieplan. De sociale partners hebben de afspraken in juni ter instemming voorgelegd aan hun leden. De leden hebben ingestemd. Daarmee zijn de hoofdlijnen van de nieuwe pensioenregeling van BPL Pensioen een feit. U vindt het transitieplan en een samenvatting op de website. Tijdens het webinar vertellen ze wat in het transitieplan staat. En wat dat voor u en uw werknemers betekent.

Bron: BPL Pensioen

Publicatiedatum: