Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

IFS Food Standard versie 8 erkend door GFSI

De IFS Food Standard versie 8 heeft een erkenning gekregen van GFSI Benchmarking Requirements v2020. GFSI-erkenning van IFS Food 8 is een belangrijke voorwaarde voor IFS-stakeholders. GFSI is een initiatief van het Consumer Goods Forum, een particuliere organisatie van bedrijven in de voedingsindustrie. De organisatie heeft benchmarkvereisten gedefinieerd om wederzijdse acceptatie van door GFSI erkende certificeringsprogramma's te bevorderen. GFSI beoordeelt of de normen en procedures van eigenaren van certificeringsprogramma's zoals IFS voldoen aan hun benchmarkvereisten.

De IFS Food Standard beoordeelt producten en productieprocessen om het vermogen van een voedselproducent te evalueren om veilige producten te produceren volgens wettelijke vereisten en klantspecificaties. De eerste standaard verscheen 22 jaar geleden. Met meer dan 20.000 IFS Food-certificaten vandaag de dag is IFS wereldwijd een toonaangevende standaard geworden en marktleider in Europa. Grote detailhandels-, groothandels- en horecabedrijven vertrouwen erop dat de standaarden aansluiten bij hun specifieke behoeften en er mede voor zorgen dat consumenten veilige en kwalitatief goede huismerkproducten in hun winkels vinden.

Bron: IFS

Publicatiedatum: