Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Maatwerkoplossingen voor automatisering in de slamarkt

Taks Handling Systems levert al geruime tijd oplossingen voor de slamarkt, met name voor kropsla. In deze sector bestaan diverse systemen om de kropsla vanuit de kas naar het pakstation te transporteren, zoals goten of drijvers. Vervolgens ligt de uitdaging in het efficiënt en snel verpakken van het product, een proces waarbij Taks Handling Systems kan helpen.

Pascal Garstenveld, die de afgelopen jaren veel klanten in de slamarkt heeft geholpen, legt uit: "We zien binnen de slamarkt een toenemende vraag naar automatisering en onze oplossingen sluiten hier perfect op aan. Die vraag komt voort uit de hoge productieaantallen die per uur uit de kas komen en de wens om dit op een zo efficiënt mogelijke manier te verwerken en arbeid te besparen."

Recentelijk heeft Taks voor een klant in Duitsland een systeem in bedrijf gesteld waarbij de producten van twee afzonderlijke kassen aangevoerd worden naar het pakstation. Door middel van twee separate verpakkingslijnen blijven de producten gescheiden en wordt apart gebufferd in voorgestapelde kratten, die vervolgens door één palletiser worden gepalletiseerd en omsnoerd. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van automatische aanvoer van lege kratten en dozen. Er zijn ook oplossingen mogelijk waar bijvoorbeeld de afvoer van overtollig blad geïntegreerd wordt, daarmee worden de modulaire oplossingen van Taks voor iedere afzonderlijke klant geoptimaliseerd.

Met deze veelzijdige en flexibele systemen optimaliseert Taks de processen, wat leidt tot een efficiëntere verwerking en minder verspilling. "We blijven ons inzetten voor maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van klanten en die bijdragen aan het oplossen van hun uitdagingen."



Voor meer informatie:
Taks Handling Systems
088-5552000
[email protected]
www.taks.nl

Publicatiedatum: