Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
26 september

80 potentiële werkgevers te vinden op banenmarkt in World Horti Center

Donderdag 26 september organiseert World Horti Center een najaarseditie van de banenmarkt. Tijdens de markt zijn bijna 80 bedrijven uit verschillende sectoren aanwezig in World Horti Center. Ook worden er twee workshoprondes georganiseerd door UWV Haaglanden. De banenmarkt is gratis toegankelijk voor iedereen, van MBO, HBO en WO studenten tot werkzoekenden en andere geïnteresseerden.

Bijna 80 deelnemende bedrijven
Op de banenmarkt in World Horti Center kunnen deelnemers kennismaken met bijna 80 werkgevers. Er zijn allerlei sectoren aanwezig van de zorg, tot techniek, onderwijs, ICT, overheid, handel en natuurlijk de tuinbouw. Puck van Holsteijn, directeur van World Horti Center kijkt uit naar deze eerste najaarseditie van de banenmarkt en zegt hierover: 'We hebben twee succesvolle voorjaarsedities van de banenmarkt achter de rug, de editie van afgelopen februari trok zo'n 500 bezoekers. Daarom hebben we besloten voor het eerst een najaarseditie te organiseren. Op 26 september is een mooie afspiegeling aan werkgevers in World Horti Center aanwezig, grote kans dus dat er een passende baan voor jou tussen zit.'

Gratis workshops
UWV Haaglanden organiseert tijdens de banenmarkt verschillende workshops in twee rondes. De eerste workshop is 'Bestaat je droombaan echt?'. Hierbij stellen deelnemers zichzelf de vraag: bestaat mijn droombaan wel? Het antwoord hierop is: jazeker! In zo'n 45 minuten krijgen zij meer te horen over de te nemen stappen naar die droombaan. De tweede workshop is 'ChatGPT & solliciteren'. Tijdens deze workshop krijgen deelnemers tips en tricks over het inzetten van ChatGPT bij het solliciteren. Ook zijn er verschillende professionals van UWV aanwezig die graag met bezoekers in gesprek gaan over hun loopbaan, kansen op de huidige arbeidsmarkt en andere vragen over werk en/of scholing.

Wanneer & waar
De banenmarkt in World Horti Center wordt georganiseerd op donderdag 26 september, adres: Europa 1, Naaldwijk. De markt wordt om 13.00 uur geopend en duurt tot 16.00 uur. World Horti Center is gemakkelijk te bereiken per auto vanaf de A4 en A20, ook is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Buslijn 30 stopt op 5 minuten loopafstand. Mensen uit de buurt wordt gevraagd op de fiets te komen. Meer informatie over de deelnemende bedrijven, workshops en bereikbaarheid is te vinden op de website van World Horti Center, https://www.worldhorticenter.nl/events/banenmarkt/. Bezoek aan de banenmarkt inclusief workshops is gratis.

Voor meer informatie:
World Horti Center
[email protected]
https://www.worldhorticenter.nl/

Publicatiedatum: