Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nederlandse tuinbouw laat zich zien tijdens fotofestival

Van 19 – 22 september wordt in de Westergasfabriek in Amsterdam UNSEEN georganiseerd. Dat is de grootste foto-expositie van Nederland. En de tuinbouw is erbij.

De Nederlandse tuinbouw gaat zich van zijn beste kant laten zien bij de entree van UNSEEN, deelt Ed Smit van Eatthis. "Dat doen we met een productie-unit waarin we gaan doen wat we in kassen doen. Op duurzame en efficiënte wijze gezonde groente produceren. En die groente kun je nog proeven ook, wanneer je even langskomt."

Kadir van Lohuizen is betrokken bij UNSEEN. Zijn naam begint bekend te worden in de tuinbouwwereld. Zijn boek, expositie en televisie serie 'Food for Thought' vormen een mooie weergave van de manier waarop de wereld haar voedselproductie heeft georganiseerd. "Het is zeker niet de bedoeling geweest van Kadir, maar in alle hoeken van de wereld is de tuinbouw in zijn werk de sector die hoop geeft."

Een bezoek aan de Westergasfabriek dit weekend is goed te combineren met bezoek aan het Scheepvaartmuseum, waar de expositie 'Food for Thought' draait.

Indexfoto: uitsnede uit foto Kadir van Lohuizen

Voor meer informatie:
Eatthis
www.eatthis.info

Publicatiedatum: