Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Handelsactiviteiten Rustenburg Groothandel per 1 oktober overgenomen door De Mooij Amsterdam

De groothandelsactiviteiten van Rustenburg Groothandel worden per 1 oktober overgenomen door De Mooij Amsterdam. De overname betreft alleen de handelsactiviteiten. De verplichtingen vanuit Rustenburg blijven dus onder verantwoordelijkheid van de Fatels Food Group. Daarmee zijn de activiteiten van Rustenburg Groothandel gewaarborgd en kunnen klanten de producten van Rustenburg blijven kopen bij bekende verkopers. "Onze verkopers hebben een nauwe band met hun klanten en we zijn erg blij dat dit gecontinueerd wordt", aldus Rens Fatels.

Rustenburg Groothandel is een begrip in het Food Center Amsterdam. Sinds jaar en dag heeft het bedrijf een Cash & Carry in het centrum van Amsterdam. Sinds eind jaren '90 opereert de groothandel onder de vlag van Fatels Food Group. Als gevolg van de veranderingen in de markt heeft Fatels Food Group ook haar strategische focus verlegd. De focus van de groep wordt verhoogd op de im- en exportactiviteiten (Dutch Green), de teelt en productieactiviteiten (Polderfresh) en transportactiviteiten (Fatrans). Fatels Food Group blijft met een gedeelte van haar activiteiten gevestigd in het huidige pand op het Food Center.

Sinds een aantal jaren zijn Rustenburg Groothandel en De Mooij Amsterdam buren op het Food Center. "De integratie van de handelsactiviteiten biedt ons de mogelijkheid om onze groothandelsactiviteiten verder uit te breiden en te professionaliseren, zowel door de bestaande klanten breder te bedienen als nieuwe klanten te integreren", aldus Danny de Mooij. Hij is verheugd met de integratie van Rustenburg binnen het team van De Mooij. "We versterken ons team met de nodige kennis en ervaring. De medewerkers van Rustenburg zijn vanaf 1 oktober in dienst bij De Mooij en werken vanuit de locatie van De Mooij."

Voor meer informatie:
De Mooij Amsterdam
Tel.: 020 606 3000
[email protected]
www.mooijamsterdam.nl

Publicatiedatum: