Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De sportiefste tomatenplukkers van Den Berk Délice zijn weer bekend

De jaarlijkse zomertraditie van Den Berk Délice, de Strava-competitie, zit er weer op. Deze uitdaging, die al een tijdje een vast onderdeel is van de zomermaanden van de tomatenteler, daagt hun collega's uit om zoveel mogelijk te sporten in juli en augustus. Iedereen kon deelnemen, ongeacht het soort activiteit, zolang er maar kilometers en uren werden gemaakt.

Dit jaar was extra bijzonder, want niet één, maar twee collega's hebben zich bewezen als absolute toppers in verschillende categorieën.



Kampioen in afstand
Hier is een indrukwekkende winnaar op het gebied van afgelegde kilometers. Het is Joren Moeskop, Teamleider Gewasbehandeling, die de kroon mag dragen met maar liefst 2912,70 km op zijn teller. Of het nu fietsend, lopend of wandelend was, Joren heeft kilometers gemaakt alsof zijn leven ervan afhing. Maar hij was zeker niet de enige die uitblonk. Thomas Van Dyck en Pieter Hendrickx volgden op respectievelijke tweede en derde plaatsen, met geweldige prestaties:

1. Joren Moeskop - 2912,70 km
2. Thomas Van Dyck - 2537,60 km
3. Pieter Hendrickx - 2125,70 km
4. Jef Sysmans - 1036,10 km
5. Jelle Sips - 852,50 km

Kampioen in tijd
Sommige deelnemers kozen ervoor om hun inspanningen in tijd te meten. In deze categorie komt Pieter Hendrickx, Verantwoordelijke IT, als grote winnaar uit de bus met een ongelooflijke 117 uur en 14 minuten aan sportactiviteiten. Hij werd op de voet gevolgd door Joren Moeskop, die ook in deze categorie zijn stempel wist te drukken.

Hier is de volledige top 5:
1. Pieter Hendrickx - 117 uur en 14 minuten
2. Joren Moeskop - 82 uur en 52 minuten
3. Thomas Van Dyck - 75 uur en 19 minuten
4. Vincent Van Gool - 69 uur en 38 minuten
5. Jef Sysmans - 52 uur en 44 minuten

Bron: Den Berk Délice

Publicatiedatum: