Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Telers komen samen op Ultra-Clima Conventie

Op 4 en 5 september organiseerde KUBO voor de vijfde keer de Ultra-Clima Conventie, waarbij telers en eigenaren van Ultra-Clima kassen van over de hele wereld samenkwamen. Tijdens de GreenTech in Amsterdam presenteerde KUBO eerder al hun CO2-negatieve teeltmethode, maar na 15 jaar innovatie met Ultra-Clima stonden er op deze conventie nog meer ontwikkelingen centraal.

Dit jaar werd de conventie in Rotterdam georganiseerd. Na een openingswoord van CEO Wouter Kuiper volgde een presentatie waarin klanten werden bijgepraat over nieuwe innovaties zoals AutoPylot, Air Movement, CO2 Negative Cultivation, en Energy Savings. Deze Smart Growing-diensten bieden telers geavanceerde oplossingen om hun teelt makkelijker, efficiënter en duurzamer te maken. Van over de hele wereld komen Ultra Clima telers samen om kennis en ervaringen te delen. Tijdens deze bijeenkomst wisselen ze hun inzichten uit. Deze KUBO-community biedt een kans voor telers en eigenaren om wereldwijd met elkaar in contact te komen en van elkaars ervaringen te leren.

Volgens Danny Monté, Greenhouse Growing Expert, draait het bij deze innovaties om het ontzorgen van de klant: "We hebben eigenlijk één ding ontwikkeld, en dat is het wegnemen van hoofdpijn voor de teler. Neem bijvoorbeeld AutoPylot, KUBO's autonome teeltsysteem. Hiermee werken telers niet langer alleen op ervaring en intuïtie, maar ook op wetenschap en data. Werk dat vroeger handmatig gebeurde, wordt nu volledig geautomatiseerd."

De jaarlijkse Ultra-Clima Award werd dit jaar uitgereikt aan Fransman Stephane Olivier, als erkenning voor zijn jarenlange ervaring en prestaties als Ultra-Clima-teler. Naast presentaties werden er ook bezoeken georganiseerd aan KUBO's testcentrum BlueLab, Verkade Klimaat en HAWE Cultivation Systems. Een van de prominente aanwezigen was Casey Houweling, een belangrijke pionier achter het Ultra-Clima-kasconcept, dat hij samen met KUBO ontwikkelde.

Voor meer informatie:
KUBO Group
Vlotlaan 710
2681 TX Monster
Tel: +31 174 286 161
[email protected]
www.kubogroup.nl

Publicatiedatum: