Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Efficiëntere kasreiniging met nieuwe roeden/mos-spuiter

Loonwerkbedrijf De 3 Koningen heeft voor dit najaar een nieuwe roeden/mos-spuiter aangeschaft om het kasdek nog grondiger en efficiënter te kunnen reinigen. Met deze belangrijke investering in hun machinepark speelt het bedrijf uit Steenbergen in op de toenemende vraag naar geautomatiseerde oplossingen binnen de sector en verstevigt het zijn positie als specialist in kasreiniging.

Barry van Leeuwen, mede-eigenaar van De 3 Koningen, legt uit: "We zien in toenemende mate mosgroei op de roeden van de kassen die we reinigen. Het handmatig verwijderen van mos met diverse hulpmiddelen is tijdrovend en brengt bovendien een verhoogd risico op beschadiging en lekkages met zich mee. Onze nieuwe roeden/mos-spuiter biedt de perfecte oplossing voor deze uitdaging. Met deze investering willen we onze klanten optimaal blijven bedienen en de kwaliteit van onze dienstverlening verder verhogen."

Minder mosgroei, minder lekkages
De nieuwe roeden/mos-spuiter, ontwikkeld door Van der Waaij Machinebouw uit Hazerswoude, maakt gebruik van een krachtige spraytechniek die mos en vuil effectief van de roeden verwijdert. Vervolgens wordt het kasdek gewassen met de kasdekreiniger, wat resulteert in een glashelder en schoon oppervlak, aldus Barry. "Deze innovatieve techniek zorgt niet alleen voor een grondige reiniging, maar vermindert ook de kans op mosgroei aan de binnenzijde van de kas en verkleint de kans op lekkages aanzienlijk. Dit draagt bij aan een langere levensduur van de kas en behoudt een gezond kasklimaat, vrij van schimmels en ziektes."

Door te investeren in moderne technologieën kan het bedrijf efficiënter en veiliger werken, zonder concessies te doen aan de grondigheid van de reiniging. De nieuwe roeden/mos-spuiter stelt De 3 Koningen in staat om haar klanten nog beter van dienst te zijn en bij te dragen aan het behoud van gezonde en goed onderhouden kassen, een cruciaal element voor de tuinbouwsector.

Voor meer informatie:
De 3 Koningen B.V.
Van Andelstraat 12
4651 TA Steenbergen
Tel: 0167 561 092 of 0629071451
[email protected]
www.de3koningen.nl

Publicatiedatum: