Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
grotendeels met één lokale kassenbouwer

Australische teler groeit van 4 naar 80 hectare in 30 jaar

Apex Greenhouses heeft meer dan 50 ha kassen gebouwd voor de Flavorite Group, een verticaal geïntegreerd kasbedrijf. Ze richten zich vooral op tomaten, paprika's en komkommers, van opkweek tot verkoop van het eindproduct.

"We bouwen met Apex omdat we ze in het algemeen goed vinden. Het is goed om te werken met mensen in onze tijdzone omdat je met mensen wilt praten als je problemen hebt die verholpen moeten worden. De kassenbouwers zijn constant op de bouwplaats en ze hebben ook een heel stabiel team van bouwers die we allemaal kennen," deelt Chris Millis, COO van de Flavorite Group, over zijn ervaring met het werken met Apex Greenhouses.

"We hadden slechts 4 ha plastic kassen voordat we aan het project begonnen. Nu staan er meer dan 80 ha kassen. Dus het is een zeer productieve 30 jaar geweest. Van die 80 ha heeft Apex er meer dan 50 gebouwd."

"Veiligheid is voor Flavorite extreem belangrijk. Werkend met glas en tuigen bij de bouw van kassen, Apex kent de lokale wetten en daar houden ze zich aan. We hoeven niet voortdurend de politieagenten te zijn die hen opjagen om zich aan de regels te houden. Dit was helaas wel het geval bij het werken met sommige Europese bedrijven."

Flavorite benadrukt dat wanneer er gebruik wordt gemaakt van Australische kassenbouwers, het geld binnen het land blijft, wat goed is voor de Australische economie.

Bron: LinkedIn

Voor meer informatie:
Apex Greenhouses
apexgreenhouses.com

Publicatiedatum: