Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Horecaleveranciers bundelen de krachten

FlexiVers wordt onderdeel van Rungis

Groente- en fruitleverancier FlexiVers is sinds september 2024 onderdeel van Rungis groente en fruit. Met deze overname voegt Rungis de kennis en ervaring van Rudolf Sluimer en zijn FlexiVers-team toe aan de groeiende Rungis-organisatie. "Rungis en FlexiVers vinden elkaar in persoonlijke service, een uitgebreid assortiment en snelle, kwalitatieve leveringen", aldus de eigenaren.


V.l.n.r. Yoram Vooijs, Gert Jan Zonneveld Piek, Francis Zonneveld Piek en Rudolf Sluimer

FlexiVers uit Hardinxveld-Giessendam staat al 23 jaar voor flexibiliteit en kwaliteit. Dagelijks worden verse groenten en fruit geleverd aan restaurants en cateringbedrijven in het gebied tussen Utrecht, Breda en Rotterdam, altijd met liefde voor het product en passie van zowel medewerkers als klanten.

Vanaf maandag 23 september 2024 worden alle klanten van FlexiVers beleverd door Rungis, en zijn ook de medewerkers onderdeel van het Rungis-team geworden. Dankzij de uitgebreide kennis van Rudolf en zijn team op het gebied van groenten en fruit kan Rungis met deze uitbreiding restaurants en cateringbedrijven in Nederland en daarbuiten nog beter van dienst zijn.

Wat betekent dit voor de klanten van FlexiVers?
Voor klanten van FlexiVers verandert er weinig; Rudolf en de andere leden van het FlexiVers-team blijven de vertrouwde contactpersonen. Wat wél verandert, is dat er dagelijks een nog breder assortiment aan groenten en fruit beschikbaar komt, zowel onbewerkt als gesneden, gewassen en verpakt. Dankzij de samenwerking tussen Rungis en FlexiVers kan een nog hogere servicegraad worden geboden, zonder dat de persoonlijke benadering verloren gaat.

Van groentewinkel tot groothandel
Zowel FlexiVers als Rungis zijn ontstaan uit een groente- en fruitwinkel voor particulieren. In 2001 heeft Rudolf de overstap gemaakt om vanuit Hardinxveld restaurants en cateringbedrijven te gaan beleveren. De kleuren, seizoenen en de creaties van chefs doen Rudolfs hart nog elke dag sneller kloppen.

Rudolf: 'Door de samenwerking komen voor onze klanten nog meer producten die het vak zo mooi maken beschikbaar. Denk aan bijzonder zachtfruit, wilde paddenstoelen of groenten van kleine lokale telers. In de toekomst hebben we, als onderdeel van Rungis, meer slagkracht om bijvoorbeeld duurzaamheid door de hele keten te waarborgen. De nieuwbouw van het bedrijfspand van Rungis biedt ook volop nieuwe mogelijkheden.'

'De samenwerking met Rungis voelt voor mij als een perfecte match en als iets natuurlijks. Beide zijn familiebedrijven met een langetermijnvisie en een cultuur met veel betrokkenheid en loyaliteit. De klant staat echt centraal en persoonlijke relaties maken dat we in de toekomst succesvol blijven.'

Voor meer informatie:
Yoram Vooijs
Tel: 0180 617899
[email protected]
www.rungis.nl

Rudolf Sluimer
Tel: 0184 679020
[email protected]
https://www.flexivers.nl/

Publicatiedatum: