Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
“Degene die je belt, komt het ook bij je installeren”

Dutch Greenhouse Systems nieuw op de markt

Vrijdagmiddag wordt er druk gecalculeerd bij Dutch Greenhouse Systems. Er staan nieuwe water- en elektrotechniekprojecten op stapel. Toch gaan Francis, Patrick, Bas en Mark tussendoor even op de foto. De mannen vinden het, na een opstartfase in de luwte, namelijk tijd om eens goed van zich te laten horen.

Dutch Greenhouse Systems is een nieuwe speler op de markt met ervaren specialisten in de water- en elektrotechniek. Dutch Greenhouse Systems is sinds twee jaar zelfstandig actief als installateur in de tuinbouwbranche. Daarvoor was Dutch Greenhouse Systems zeven jaar onderdeel van een Westlands kassenbouwbedrijf.

​Dutch Greenhouse Systems werkte tot op heden voor een aantal 'vaste' kassenbouwers/opdrachtgevers, partijen die complete tuinbouwprojecten aanbieden op de buitenlandse markt. Het aanpassen van bestaande installaties maakte hier ook onderdeel vanuit.


Francis Klos, Mark van Holsteijn, Patrick Krouwel en Bas van Mil

Korte lijntjes
Francis, Patrick, Bas en Mark zijn sinds de start als nieuwe installateur op de markt al bij de nodige projecten aan de slag geweest. Tussen het foto's maken door horen we over een aardbeienproject en ook over een project waar 'as we speak' voor gerekend wordt.

De ervaren water- en elektrospecialisten doen het allebei: het installatiewerk én de voorbereiding, inclusief calculeren en engineeren. En dat alles met korte lijntjes. "Degene die je belt, komt het ook bij je installeren", vat Mark treffend samen.

Voor zowel de eindgebruiker, de teler, als projectontwikkelaars en kassenbouwers is Dutch Greenhouse Systems een flexibele club specialisten met tientallen jaren ervaring. Nieuwbouwprojecten, aanpassingen aan bestaande installaties en/of uitbreidingen aan overige installaties zijn geen probleem voor de mannen. Ze werken al jaren samen met alle bekende leveranciers.

Onafhankelijk
Omdat het bedrijf alles in eigen beheer organiseert, kunnen de water- en elektrospecialisten snel en adequaat vraagstukken voor zowel eindgebruikers als kassenbouwers oplossen. Dutch Greenhouse Systems is niet afhankelijk van een derde partij.

Op locatie in Westland heeft Dutch Greenhouse Systems bovendien de mogelijkheid om op maat gemaakte oplossingen te realiseren voor water- en elektrotechnische vraagstukken. Zo meldde zich reeds een teler die zijn waterkwaliteit wilde verbeteren met een nieuwe installatie. Het vierkoppige techniekteam uit Westland pakte de klus graag aan, zoals men ook toekomstige klussen graag aanpakt met de aanwezige jarenlange ervaring én de korte lijntjes.

Voor meer informatie:
Dutch Greenhouse Systems
Tel.: 0174 502392
[email protected]