Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe Managing Director bij WNL Horti Insulation

Sinds 1 juni is Czander Dubbeld de nieuwe Managing Director bij WNL Horti Insulation. "Ik ben dankbaar voor de kans die oprichter en voormalig eigenaar Gert Hollaar mij heeft geboden om dit prachtige bedrijf, gespecialiseerd in isolatiesystemen, te leiden", aldus Czander. "De afgelopen maanden heb ik de tijd genomen om het bedrijf, de mensen en de producten goed te leren kennen. Nu de 'wittebroodsweken' voorbij zijn, ben ik er klaar voor om deze volgende stap met jullie te delen."

Het nieuwe pand in Maasdijk, met 6.000 m² aan productieruimte en 600 m² aan kantoorruimte, biedt het bedrijf de mogelijkheden om te groeien en innoveren. De ambitie van WNL is helder. "We willen de toonaangevende speler blijven in de horticultuursector door altijd te kiezen voor kwaliteit en innovatie", zegt Czander. "Dit vormt de kern van alles wat we doen en is de sleutel tot het verder versterken van onze positie."

Kansen voor partners
Volgens Czander markeert de verhuizing niet alleen een fysieke uitbreiding, maar ook een symbolische stap richting de toekomst. "De groei van WNL Horti Insulation creëert ook kansen voor onze (toekomstige) partners. Door onze krachten te bundelen, kunnen we elkaar versterken en samen de volgende stap zetten in onze samenwerking. Ons motto is 'Samen bouwen, samen groeien'. Samenwerking is cruciaal, of het nu gaat om ons interne team, onze klanten, leveranciers of andere partners. Alleen door samen te werken kunnen we onze doelen bereiken en meerwaarde creëren voor iedereen."

Feestelijke opening
Op 27 september viert WNL Horti Insulation de feestelijke opening van het nieuwe pand in Maasdijk. "Dit wordt een fantastische gelegenheid om elkaar te ontmoeten, bij te praten en samen te proosten op een veelbelovende toekomst", aldus Czander. "Ik kijk er enorm naar uit om iedereen daar persoonlijk te ontmoeten en kennis te maken. Mocht je nog geen uitnodiging hebben ontvangen, maar wel graag langs willen komen: stuur me even een bericht!"

Voor meer informatie:
Czander Dubbeld
WNL Horti Insulation
+31 (0)6 2708 8092
[email protected]
www.linkedin.com/in/czanderdubbeld
www.wnl-horti-insulation.com/nl

Publicatiedatum: