Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sensoren van Sendot en Quantified kunnen worden geïntegreerd

De sensoren van Sendot Research en Quantified Sensor Technology kunnen nu geïntegreerd worden in elkaars draadloze netwerk en data-platfoms. De fotosynthese-sensor van Sendot gekoppeld aan het Quantified-netwerk meet bijvoorbeeld elke 5 minuten de fotosynthese-efficiëntie, PAR op blad, stress (NPQ), temperatuur, luchtvochtigheid, PAR kas en barometrische druk.

Dit palet aan parameters kan worden uitgebreid met een breed scala aan extra parameters. Dit stelt gebruikers in staat om gegevens van verschillende sensoren te combineren en te analyseren voor waardevolle teeltinzichten. Beide partijen zien veel potentieel om op korte termijn meer meetfunctionaliteiten draadloos aan te bieden. Door sensoren van verschillende merken te integreren, kunnen gebruikers vooruitgang boeken bij vraagstukken op het gebied van plantweerbaarheid, geautomatiseerde teelt en energiemanagement.



Voor meer informatie:
Sendot Research BV
Tel: +31 30 6368477
[email protected]
www.sendot.nl


Quantified
Tel: +31 6 45 42 21 78
[email protected]
https://www.quantified.eu

Publicatiedatum: