Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Liesanne Wieleman nieuwe Themaspecialist Energie bij Glastuinbouw Nederland

Liesanne Wieleman is deze zomer gestart als Themaspecialist Energie. Zij versterkt het team Energie met specifieke kennis op innovatie en techniek. Liesanne heeft dankzij haar studie Bouwtechnologie aan de TU Delft veel kennis van duurzame engineering, waaronder de nieuwste ontwikkelingen in techniek.



Na haar studie heeft Liesanne, woonachtig in Delft, kennis en ervaring opgedaan op het gebied van cleantech, innovatie, en complexe bouwprojecten. Ook was zij een van de oprichters van Thermeleon: een startup die Warmtebatterijen ontwikkelt om kassen energie-efficiënter te maken.

"Energie is altijd een rode draad geweest in mijn carrière. In mijn studie kreeg ik een brede basis mee, zowel over de basisprincipes als Trias Energetica, Life Cycle Assessment (LCA), circulariteit en productontwikkeling, als over het uitvoeren van kassimulaties (in samenwerking met WUR) met energie als overkoepelend thema. Verduurzaming van energie is de afgelopen jaren een steeds belangrijker thema geworden voor de sector. Ik kijk ernaar uit om met mijn eigen kennis, ervaring én netwerk een bijdrage te leveren om uiteindelijk samen met de sector de energietransitie te realiseren. De glastuinbouwsector is een koploper, en door samen te werken en kennis te delen kunnen we deze positie alleen maar versterken", aldus Liesanne.

Bron: Glastuinbouw Nederland

Publicatiedatum: