Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Peter Knippels nieuwe thema-coördinator Plant bij LTO Nederland

LTO Nederland voert een structuur­wijziging door binnen de werkorganisatie. Het Management Team wordt uitgebreid met twee nieuwe thema-coördinatoren: Peter Knippels voor het domein Plant en Willemien van de Kandelaar voor het domein Dier. Samen met Mark Heijmans (domein Omgeving) en Hans Koehorst (domein Sociaaleconomisch) geven zij leiding aan de inhoudelijke beleids­adviseurs.

Met ingang van 16 september vindt de uitbreiding plaats met twee nieuwe thema-coördinatoren. Medewerkers werken structureel vanuit de vier nieuwe teams: Omgeving, Sociaaleconomisch, Plant en Dier.

In de 'oude' organisatiestructuur kon het in praktijk gebeuren dat strategisch prioritaire thema's slechts bij één of enkele medewerkers belegd waren. Met de doorgevoerde structuur­wijziging wordt deze kwetsbaarheid ondervangen. In de nieuwe structuur fungeert public affairs-manager Bjørn van den Boom tevens als head of office van het LTO-bureau in Brussel.

Doel van de structuurwijziging is een meer integrale ondersteuning van bestuurders vanuit de werkorganisatie over sector- en themagrenzen heen. Met de uitbreiding van het aantal thema-coördinatoren – die zowel intern als extern het eerste bestuurlijke aanspreekpunt zijn – wordt de bestuurlijke slagkracht vergroot. Via een buddyprogramma komt meer aandacht voor het onboarden van nieuwe medewerkers.

Algemeen directeur Hans Van den Heuvel: "Met een compacte werkorganisatie staat LTO Nederland aan een dynamisch beleidsfront waarop zij impactvol wil acteren. Door meer integraal te werken vanuit vier teams wordt de flexibiliteit, slagkracht en continuïteit versterkt. Doordat vier thema-coördinatoren hier als meewerkend voorman en -vrouw leiding aan geven, kunnen de bestuurlijke representatie en planmatigheid vergroot worden. Ik ben ervan overtuigd dat we met deze structuurwijziging een belangrijke stap zetten in de verdere versterking van onze organisatie."

Bron: LTO Nederland

Publicatiedatum: