Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lagere energiekosten met aangepaste lichtrecepten

Signify heeft komkommerteler Great Lakes Greenhouses voorzien van de compacte Philips GreenPower LED-bovenbelichting en de lineaire Philips GreenPower-bovenbelichting in combinatie met de Philips GrowWise Control Systems (GWCS). Hierdoor kan de Canadese teler de energie-uitgaven beheersen met behulp van aangepaste lichtrecepten en tegelijkertijd de teelt van komkommers verbeteren.Great Lakes Greenhouses, met een oppervlakte van meer dan 100 acres in Leamington, Ontario, nam in 2021 in eerste instantie contact op met Philips voor een omvangrijke installatie van Philips GreenPower LED interlighting. Kort daarna begon het team van Great Lakes met het evalueren van mogelijkheden om aanvullende belichting te installeren.

Mark Reimer, Research and Business Development Manager: "We gingen op zoek naar belichting die ons doel ondersteunde om de gezondheid van ons gewas te garanderen en tegelijkertijd maximale efficiëntie en controle te bieden. Dit bracht ons bij de dimbare topverlichting in combinatie met de GrowWise Control."

Met de GrowWise Control Systems, voor het eerst geïntroduceerd in 2018, kunnen gebruikers eenvoudig aangepaste lichtrecepten maken en uitvoeren. Met aangepaste lichtrecepten kunnen telers specifieke plantenkenmerken sturen, zoals compactheid, kleurintensiteit en bloei, terwijl de energie-efficiëntie wordt gestimuleerd.

Voor meer informatie:
Signify
Daniele Damoiseaux, Global Marcom Manager Horticulture
[email protected]
www.philips.com/horti

Publicatiedatum: