Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groente & Fruitbrigade wint 10.000 euro met de Duurzame Dinsdag Award

Groente & Fruitbrigade is een van de drie winnaars van Duurzame Dinsdag en wint daarmee een geldprijs van 10.000 euro om zich verder te kunnen ontwikkelen. "We gaan er mooie dingen mee doen", aldus bestuurslid Mary van Hoek-Hendriks.

Mary Hoek-Hendriks met Harm Edens, foto LinkedIn Groente & Fruitbrigade

Twee weken voor Prinsjesdag worden traditiegetrouw duurzame initiatieven uit de samenleving gehuldigd en besproken met de politiek. Onder leiding van Harm Edens was er een dagprogramma waarin 6 genomineerden hun initiatief konden pitchen. Ook was er een duurzame lintjesregen, was er een debat met Tweede Kamerleden en een overhandiging van de Duurzame Dinsdag koffer.

"Als na de pitch dagvoorzitter Harm Edens aan je vraagt of je niet ooit minister van Landbouw moet worden, weet je dat je het goed gedaan hebt. Maar was het overtuigend genoeg? De zes andere genomineerden hebben stuk voor stuk ook prachtige missies en initiatieven. Het grote wachten begon", zo deelt Mary via LinkedIn. De uitslag viel positief uit voor Groente & Fruitbrigade, D2D Water Solutions Ltd., Gloovy Eco Gloves en biocompact die de publieksprijs kreeg. De 3 genomineerden die niet in de prijzen vielen waren: Forteiland Pampus, PaperWise - B Corp™ en GIVE A SHIT. Honderden initiatieven hadden zich aangemeld.

Publicatiedatum: