Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Leverancier vraagt faillissement kastechniekbedrijf aan

GA Horticulture is op 30 juli failliet verklaard. Uit het eerste faillissementsverslag van de curator blijkt dat het faillissement over het kastechniekbedrijf is uitgesproken op verzoek van een leverancier van stalen buizen, met steun van een andere partij die ook nog op geld wacht.

Het bedrijf, gevestigd in 's-Gravenzande, is opgericht in december 2017. Afgelopen november vond een overdracht van aandelen plaats, van de enige aandeelhouder naar een andere persoon, die bestuurder werd. Dit voorjaar sloot een tweede bestuurder aan.

De curator schrijft in het verslag dat het niet nog niet gelukt is in contact te komen met de nieuwe bestuurders. Ook de redactie slaagde hier nog niet in. We citeren uit het verslag van de curator: "Bij de curator is de indruk ontstaan dat, nadat er in november 2023 een nieuwe bestuurder is aangetreden, er weinig tot geen verplichtingen meer door de vennootschap zijn nagekomen."

Op aanvullende vragen wilde de curator op dit moment geen antwoord geven.

Bij de curator zijn in ieder geval vorderingen van de belastingdienst en vijf concurrente crediteuren bekend. De vijf concurrente crediteuren hebben samen een bedrag van ruim 170 duizend euro doorgegeven.

Op 30 juli is faillissement uitgesproken over GA Horticulture. Als curator is mr R.P. de Bruin uit Alphen aan den Rijn aangesteld. Het faillissement is geregistreerd onder kenmerk: 09.dha.24.286.F.1300.1.24.