Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Andries van den Bogert van Everest Fresh Groenten en Fruit naar De Groot fresh group

Bij Everest Fresh Groenten en Fruit heeft per 1 september 2024 een directiewissel plaatsgevonden. Andries van den Bogert treedt terug als algemeen directeur en beëindigt zijn werkzaamheden bij Everest Fresh Groenten en Fruit. Het directieteam bestaande uit Thimo Leukel, Frans van der Vorst en Roel de Jong neemt gezamenlijk de dagelijkse leiding op zich. In een bericht bedankt deze directie Andries voor hetgeen hij de afgelopen 10 jaar voor de onderneming heeft betekend.

De Groot Fresh Group meldt in een ander bericht dat Ben de Groot met Andries van den Bogert is overeengekomen dat hij per 1 september weer volledig als Algemeen directeur van de Groot fresh group zal aan treden. Daarmee is zijn deeltijdrol omgezet naar een fulltime functie. Binnen de Groot fresh group vallen onder andere de bedrijven De Groot fruit & vegetables, De Groot fresh produce UK en De Groot fresh transport. Het transport bedrijf valt onder verantwoording van Maik de Groot (vierde generatie "De Groot").

Ben de Groot: "Na een hectische periode met verkoop van een aantal bedrijfsonderdelen ben ik blij met de keuze van Andries. Ik heb er vertrouwen in dat hij met de ruim 70 geweldige collega's de ambitie van de bedrijven binnen De Groot fresh group kan verwezenlijken."

Andries van den Bogert: "Ik ben met veel overtuiging begonnen aan de deeltijd klus bij Everest Fresh groente en fruit. Met name de deeltijd oplossing bleek voor mij persoonlijk niet te werken. Ik heb natuurlijk een hele mooie en intensieve 11 jaar met familie De Groot achter de rug. Daarom hoefde ik niet lang na te denken toen de mogelijkheid zich voordeed om weer fulltime de Groot fresh groep te kunnen aansturen. Het zijn mooie bedrijven met gepassioneerde collega's die dagelijks de kansen in Groenten en Fruit blijven pakken. In combinatie met het ambitieniveau van de familie – "klaar voor een gezonde toekomst"

Voor meer informatie:
[email protected]

Publicatiedatum: