Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Lycke van Boekel, Boekel AGF Horecagroothandel

"Innovaties als Bieten Carpaccio en Uien Rood Zoet/Zuur passen goed in de plantaardige trend"

Tholen - Nu de vakanties ten einde lopen, blikken we met Lycke van Boekel van Boekel AGF Horecagroothandel terug op de zomer. "We hebben recent mooie maanden gehad, met goede tijden voor de terrassen in de horeca. De zomervakantie begint in de meeste regio's op zijn eind te lopen."

"Wat we steeds meer zien, is dat chef-koks in de knoei dreigen te komen door gebrek een handjes, zowel in de keuken als de bediening. Dat personeelstekort in de keuken kunnen wij gedeeltelijk voor onze klanten opvangen. Ons team krijgt geregeld vragen over maatwerk en snijwerk. In onze moderne snijkeuken wordt dagelijks hard gewerkt om aan alle standaard- en speciale wensen te voldoen", vertelt Lycke.

"Bij Boekel AGF werken meerdere (ex)chefs zodat we goed kunnen inschatten waar onze horecaklant behoefte aan heeft. Ons standaard assortiment met snijwerk en mixen is al behoorlijk uitgebreid. Hier bovenop bedenken we ook geregeld nieuwe producten die we volledig in huis klaarmaken, zodat het zo vers mogelijk de deur uit gaat. Ideaal voor de drukke chef, alles komt kant-en-klaar gesneden binnen zodat de voorbereidingen bij de mise-en-place aanzienlijk minder tijd kosten. Uitpakken, neerzetten, klaar!"

Passend bij de plantaardige trends hebben we bijvoorbeeld een "Bieten Carpaccio" in ons assortiment opgenomen. En één van onze recente maatwerkinnovaties is "Uien Rood Zoet/Zuur". De wens is neergelegd door de klant, waarna we ermee aan de gang zijn gegaan om tot een mooie receptuur te komen. Een smakelijke toevoeging aan diverse culinaire creaties, die de chef geen tijd kost. Wat wil je nog meer?"

"Chef-koks die meer willen, dan de ruim 300 gesneden variaties die we in ons assortiment hebben, kunnen contact opnemen met één van de vertegenwoordigers uit ons team. We denken graag mee om tot de juiste oplossing in maatwerk te komen. Samen kom je verder en we staan altijd open voor nieuwe producten", besluit Lycke.

Voor meer informatie:
Lycke van Boekel
Boekel AGF Horecagroothandel
De Meerheuvel 8
5221 EA 's-Hertogenbosch
Tel: 073 760 1200
[email protected]
www.boekelagf.nl