Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gardin benoemt Dorn Wenninger tot adviseur

Gardin heeft Dorn Wenninger als adviseur benoemd.


Dorn Wenninger

Gardin en Wenninger kwamen voor het eerst met elkaar in contact via het IFPA Technology Accelerator programma. "Jarenlang hebben telers hun opbrengsten verbeterd door het gebruik van meststoffen, water en licht in te stellen. Nu kunnen telers met de sensor van Gardin de plant in realtime in de gaten houden om het maximale potentieel te bereiken. Terwijl het meten van fotosynthese (chlorofylfluorescentie) al jaren mogelijk is, maken de Gardin sensor en het AI-platform het eindelijk mogelijk om het op schaal in te zetten als een alledaags hulpmiddel voor telers en veredelaars," zegt Wenninger.

Dorn is al meer dan 30 jaar veteraan in de sector en heeft leidinggevende functies bekleed bij zowel telers/expediteurs als grote retailers. Nu Gardin verder uitbreidt, brengt Dorn een echt wereldwijd perspectief met zich mee. Hij heeft telers en retailers in meer dan 100 landen over de hele wereld bezocht. De eerste helft van zijn carrière was hij teler/verzender bij Chiquita Bananas en daarna leidde hij de Europese activiteiten van Driscoll.

De tweede helft van zijn carrière heeft Dorn gewerkt met retailers. Tijdens zijn 11-jarige loopbaan bij Walmart heeft Dorn negen jaar leiding gegeven aan het producenteam voor Walmart US en daarna Walmart Mexico. De afgelopen drie jaar was Dorn Sr. VP Produce voor UNFI, waar hij duizenden onafhankelijke retailers in de VS bediende.

Voor meer informatie:
Damiana Price
Gardin
[email protected]
www.gardin.ag

Publicatiedatum: