Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Share Logistics neemt Caribische specialist Allways Transport over

Share Logistics neemt het in Nederland en Bonaire gevestigde Allways Transport. Dat bedrijf is als logistieke dienstverlener gespecialiseerd in het Nederlandse Caribische gebied.

"We zijn verheugd dat Allways Transport zich bij onze groep heeft aangesloten. Het combineren van de gespecialiseerde dienstverlening, kennis en het netwerk die onze beide bedrijven in de regio hebben, betekent dat we meer en betere oplossingen kunnen bieden aan onze klanten," verklaart Tristan Bierenbroodspot, Group CEO van Share Logistics.

Allways Transport is sinds 1985 gespecialiseerd in end-to-end logistieke diensten van en naar Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten, Saba en Sint Eustatius. Het bedrijf bedient daarmee een verscheidenheid aan algemene vrachtsectoren en de voedingsmiddelen- en drankensector.

"Het bundelen van onze krachten met een groeiend en gelijkgestemd bedrijf als Share Logistics was voor ons heel logisch, vooral omdat onze beide bedrijven wilden uitbreiden in het Caribisch gebied. Samen zullen we in staat zijn om een uniek en marktleidend aanbod te creëren waarvan klanten in de regio en daarbuiten zullen profiteren", zegt Marc Verschure, eigenaar en CEO van Allways Transport.

Allways Transport heeft een sterke staat van dienst op het gebied van groei en was al een van de marktleiders in Caribisch Nederland. Verschure: "We zijn trots op de prestaties van onze teams door de jaren heen en kijken nu uit naar de volgende fase in de ontwikkeling van ons bedrijf. Deze fase biedt talloze groeimogelijkheden en opent nieuwe deuren voor onze medewerkers."

De Caribische activiteiten van beide bedrijven zijn al geïntegreerd, zodat klanten direct toegang hebben tot de verbeterde en uitgebreide dienstverlening. Vanaf heden zullen deze activiteiten opereren onder één bedrijf genaamd Allways Transport - Part of the Share Logistics Family.

Share Logistics blijft haar groeistrategie op lange termijn uitvoeren en groeit zowel organisch als door overnames. Bierenbroodspot concludeert: "We hebben de afgelopen 12 maanden een reeks succesvolle strategische overnames gedaan. Deze overnames, waaronder Allways Transport, hebben het geïntegreerde dienstenaanbod en de expertise van het bedrijf in belangrijke sectoren en regio's aanzienlijk uitgebreid. Het toont onze voortdurende toewijding aan het verbeteren van ons dienstenaanbod voor onze klanten."

Voor meer informatie:
Maria Popova
Share Logistics Group
[email protected]

Publicatiedatum: