Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Smeva Koeling verhuist

Na jaren gevestigd te zijn in Valkenswaard, is Smeva Koeling verhuisd naar een nieuwe locatie in Eindhoven. Deze stap is genomen om de bereikbaarheid te verbeteren en de dienstverlening verder te optimaliseren. Het nieuwe pand aan De Witbogt 15 op bedrijventerrein De Hurk biedt geavanceerde faciliteiten voor o.a. onderzoek, testopstellingen en trainingen. Maar ook niet onbelangrijk, een gezellige kantine.

"Deze verhuizing markeert een belangrijk moment in de geschiedenis van Smeva Koeling," zegt Henk Dibbets, algemeen directeur van Smeva Koeling. "Wij streven altijd naar het leveren van hoogwaardige koeloplossingen, en dit nieuwe pand sluit perfect aan bij deze ambitie."

Koeltechniek voor een duurzame toekomst
Parallel aan de verhuizing heeft Smeva Koeling een versterkte strategische koers ingezet: "Koeltechniek voor een duurzame toekomst". Smeva Koeling zet namelijk maximaal in op een circulaire transitie met bestaande koudemiddelen en de hernieuwde toepassing van natuurlijke koudemiddelen. Met milieuvriendelijke en energie-efficiƫnte koeloplossingen die bijdragen aan een duurzamere (en circulaire) wereld.

Waarom is dat zo belangrijk? De consequenties van de nieuwe Europese regelgeving zijn groot. Veel oude koelinstallaties zullen vervangen moeten worden door systemen met alternatieve koudemiddelen. Wij willen onze klanten tijdig laten migreren, zodat ze niet worden overvallen door onnodig hoge kosten of zelfs koelingen die buiten gebruik gesteld moeten worden. Wij zullen proactief het gesprek aangaan met onze klanten die op korte termijn stappen moeten gaan zetten," aldus Dibbets.

Openingsevent
Ter gelegenheid van de verhuizing en de lancering van de vernieuwde strategische koers organiseert Smeva Koeling in het najaar een feestelijke opening. Klanten, partners en andere belangstellenden zullen van harte worden uitgenodigd om het nieuwe pand te komen bezichtigen en meer te leren over de duurzame koeltechniek die Smeva Koeling gaat leveren.

Voor meer informatie:
Smeva
Tel.: +31 (0)40 207 32 00
[email protected]
www.smeva.com

Publicatiedatum: