Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wim Peters Kwekerijen opent Tomatenroute

Op zaterdagochtend 14 september is de opening van de Tomatenroute van Wim Peters Kwekerijen. Tijdens deze informatieve en interactieve wandelroute is het mogelijk meer te leren over de tomatenteelt van de kwekerij.

Tijdens de wandeling neemt Wim deelnemers mee op een reis door de geschiedenis van het bedrijf. Via de informatieve borden langs de route leren deelnemers meer over de mensen die er werken en kan men ontdekken hoe tomaten geteeld worden.

Hummy de hommel
Deelnemers maken kans om Hummy de hommel tegen te komen. Hummy vliegt vrolijk rond en neemt deelnemers mee tijdens de wandeling. Voor de jongste bezoekers is er in het Tomatenhutje een speurkaart beschikbaar. Hiermee kunnen de kinderen onderweg op zoek gaan naar allerlei leuke dingen.

Tijdens de ochtend organiseert de kwekerij bij het Tomatenhutje verschillende soorten tomatenproeven. Medewerkers helpen deelnemers om te ontdekken welke tomaat het beste is voor in de soep.

De route is ongeveer twee kilometer lang en begint bij het Tomatenhutje. De route is geschikt voor jong en oud, dus het hele gezin kan genieten van deze wandeling.

Het wordt aangeraden om op de fiets te komen, aangezien er beperkte parkeermogelijkheden zijn voor auto's.

Voor meer informatie:
Wim Peters Kwekerijen
Hoge Akkerweg 10
5711 TM Someren
Tel: 0493-470405
[email protected]
www.wimpeterskwekerijen.nl

Publicatiedatum: