Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grondpen met klemfunctie voor druppelirrigatiesystemen verlicht arbeidsdruk

Na het succes op de beurzen Fieragricola (Verona) en MacFrut (Rimini) doet de grondpen met klemfunctie voor druppellinten van het Italiaanse SR Innovative zijn intrede op de Italiaanse en Europese markt. "De positieve feedback van telers is waar we naar op zoek waren", zegt Isacco Roviaro, voorzitter van SR Innovative.

"We hebben klanten in heel Italië bezocht, partnerschappen gesmeed en ons product bekend gemaakt bij een zeer breed publiek. De snelheid waarmee een druppelirrigatielint aan het eind van een rij kan worden afgeklemd (minder dan 20 seconden voor vier lijnen), de mogelijkheid om de slang tijdens de teelt zelf door te spoelen en opnieuw te kalibreren en het gebruiksgemak en lange levensduur van het product zijn een vooruitgang ten opzichte van de de rudimentaire en ongemakkelijke bestaande oplossingen", legt de voorzitter uit.

"Alle klanten die het instrument vorig jaar aankochten, hebben het ook dit jaar opnieuw gebruikt. Omdat we zelf telers zijn, begrijpen we heel goed de behoeften van de sector. Dit is de sleutel tot het succes van ons product."

"Op dit moment is mond-tot-mondreclame het meest effectieve middel waarmee we onze klanten bereiken. We verkopen het accessoire in meerdere verkooppunten, maar ook via onze webshop. Binnen twee dagen wordt de bestelling aan huis geleverd."

Ook de buitenlandse markt heeft zijn blik met veel interesse op ons product gericht: we hebben al samenwerkingsverbanden opgezet in andere Europese landen, vooral in Oost-Europa.

Voor meer informatie:
SR Innovative
Via Ronchesana 19/A
Santa Maria di Zevio (VR) – Italië
Tel: +39 340 1501930
Tel: +39 338 8068704
www.srinnovative.it
[email protected]