Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe teeltsystemen op VertiFarm 2024

Op de VertiFarm, de internationale beurs voor landbouw- en nieuwe voedselsystemen, worden opnieuw nieuwe teeltsystemen gepresenteerd. De beurs vindt plaats van 8 tot 10 oktober in de Messe Dortmund.

De oplossingen die beursdeelnemers gaat laten zien tonen de verschillende nieuwe benaderingen, technologieën en teeltmogelijkheden voor groenten, fruit, sla, kruiden en microgroenten, vis- en insectenkweek en de teelt van medicinale planten.

Spreekmogelijkheden
De Messe Dortmund biedt op VertiFarm 2024 opnieuw een uitgebreid voorprogramma. Naast deskundigen uit de landbouwsector, wetenschap en tuinbouw en vertegenwoordigers van verschillende start-ups, hebben exposanten ook de mogelijkheid om een keynote talk of een specialistische presentatie te geven.

Klik hier om in te schrijven als spreker.

Exposeren
Bedrijven uit alle segmenten van de sector die hun producten en diensten willen presenteren op het VertiFarm handels- en informatieforum kunnen zich hier online registreren.

Voor meer informatie:
Vertifarm
Tel: +49 (0) 231/1204 521
www.vertifarm.de

Publicatiedatum: