Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Waarom Hidde stage loopt bij een moderne tomatenkwekerij

Hidde loopt stage bij tomatenkwekerij RedStar in Dinteloord als teeltspecialist. In de serie Vlog uit de Kas legt hij uit waarom hij dat doet.



Hidde doet een hbo-tuinbouwopleiding en laat aan vlogger Daan alles zien wat hij doet in de kas aan teeltgerelateerde zaken, zoals het verzorgen van de planten. Maar ook vanaf zijn kantoor stuurt Hidde veel aan wat er in de kas gebeurt, zoals het geven van water aan de planten en het instellen van het klimaat.



In de serie Vlog uit de Kas van dit jaar waren ook Jill, accountmanager bij Potplantenkwekerij SV.CO in De Lier, en scholier Levi van Leliekwekerij Bredefleur in Moerkapelle te zien.

Met de vlogs wil Glastuinbouw Nederland jongeren laten zien hoe leuk en uitdagend het is om in de glastuinbouw te werken. Alle vlogs zijn te zien op vloguitdekas.nl, YouTube, Instagram, Facebook en TikTok.

Bron: Glastuinbouw Nederland

Publicatiedatum: