Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jos de Groot sluit aan bij Cultivation Coaches

Cultivation Coaches heeft in Jos de Groot een nieuwe teeltadviseur. Jos heeft ruime ervaring in de groenteteelt in kassen. Zijn expertise ligt in paprika's, komkommers, tomaten, vermeerdering en het ontwerpen en opstarten van nieuwe kassen.

Teeltmanager
Jos komt uit een familie van kaseigenaren in Nederland waar hij zelf een kas bezat. In 1995 bracht hij zijn expertise naar BC, Canada. In de afgelopen 29 jaar in Canada heeft hij meerdere senior telers- en adviesfuncties gehad in paprika's, komkommers, tomaten en vermeerdering.

De laatste 2 jaar voordat hij bij Cultivation Coaches kwam, bracht hij door als directeur bedrijfsvoering bij Bevo Farms. Daarvoor was hij 14 jaar lang teeltmanager bij Westcoast Greenhouses waar hij op 21 hectare paprika's teelde en daarnaast ook advies gaf.

"De toevoeging van zijn expertise zal van waarde zijn voor de klanten van Cultivation Coaches", zegt Cultivation Coaches President Laust Dam. "Met de toevoeging van Jos kan Cultivation Coaches beginnen met het ondersteunen van de Canadese markt aan de westkust, terwijl het ook de broodnodige ondersteuning toevoegt aan hun sterke positie in het zuiden van Ontario. Jos zijn internationale ervaring maakt hem een flexibele consultant die in staat is om internationale projecten aan te nemen. We zijn super enthousiast om Jos aan ons team toe te voegen. We zijn al een tijdje op zoek naar nog een kasgroenteadviseur aan ons team toe te voegen en we hebben eindelijk de juiste persoon voor de baan gevonden".

Voor meer informatie:
Cultivation Coaches
Tel: +1 519 791 9959
[email protected]
www.cultivationcoaches.com

Publicatiedatum: