Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Boekingsplatform voor end-to-end luchtvrachtprijzen, vergelijking en boekingen

Boltrics is een strategische samenwerking aangegaan met WebCargo by Freightos, een digitaal luchtvrachtboekingsplatform. Hierdoor kunnen klanten nu binnen enkele seconden luchtvrachtzendingen boeken, tarieven vergelijken en zendingen digitaal beheren, zo geeft Boltrics aan.

"WebCargo biedt toegang tot realtime tarieven en beschikbaarheid bij meer dan 50 luchtvaartmaatschappijen. Met deze integratie krijgen Boltrics-gebruikers toegang tot een oplossing die hen helpt hun processen te versnellen en de efficiëntie van hun operaties te verbeteren."

"Bij Boltrics streven we ernaar om logistieke dienstverleners wereldwijd de beste tools te bieden voor hun dagelijkse operaties. Met de integratie van WebCargo kunnen onze klanten nu in slechts enkele seconden luchtvrachtzendingen boeken, tarieven vergelijken, en hun zendingen digitaal beheren. Deze samenwerking biedt onze klanten de snelheid en efficiëntie die zij nodig hebben om succesvol te blijven", Matthijs Smittenaar, Product Lead FMS bij Boltrics

Met de toevoeging van WebCargo aan het Boltrics FMS-platform krijgen gebruikers toegang tot meer mogelijkheden op het gebied van digitale luchtvrachtafhandeling, geven ze aan. "Dit betekent minder handmatig werk, minder fouten, en snellere operaties. Dit is een aanzienlijke verbetering voor logistiek dienstverleners die hun concurrentievoordeel willen behouden in een steeds digitalere wereld."

"Onze samenwerking met Boltrics brengt ongeëvenaard gemak en efficiëntie voor expediteurs. Door ons geavanceerde boekingsplatform te integreren in het FMS van Boltrics, vereenvoudigen we het hele boekingsproces. Expediteurs hebben nu toegang tot de meest concurrerende tarieven en kunnen boekingen real-time maken, direct binnen hun operationele workflows." – Marc Santasusagna, Sales Engineer bij WebCargo by Freightos

Voor meer informatie:
Boltrics
Galileïlaan 23B
6716 BP Ede
+31 (0)318-742 550
[email protected]
www.boltrics.nl

Publicatiedatum: