Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Teeltwisseling in stijl voor Kwekerij de Wieringermeer met nieuwe doeken

De teeltwisseling van alle telers binnen Rainbow Growers Group zal dit jaar worden uitgevoerd door Veldhoven Loonwerk. Zij dragen zorg voor zowel het versnipperen en uitdraaien van de matten als het ontsmetten van de kas met turbofog. Bij een aantal kwekers binnen de groep wordt door de loonwerkers ook de folie uitgedraaid.

Kwekerij De Wieringermeer valt ook binnen de Rainbow Growers Group. Zij hebben geïnvesteerd in eigen doeken, dit om eventuele virusbesmettingen van buitenaf tegen te gaan. Nog een bijkomend voordeel hierbij is dat Kwekerij de Wieringermeer altijd beschikt over doeken en niet afhankelijk is van de beschikbaarheid daarvan.

Kwekerij de Wieringermeer koos overigens voor dezelfde doeken als die door Veldhoven Loonwerk zelf worden gebruikt. Deze zijn dik en stevig. Ze zijn geschikt voor intensief gebruik.
De verzamelrekken en pijpen van het doek werden afgelopen week geleverd in het groen van Rainbow Growers Group. Dus dat ging in stijl. Twee combinaties vol met nieuwe doeken kwamen bij de kwekerij aan.


Steef Bruinen en Sito Berkhout brachten een taart mee bij de levering van het doek. Peter Steentjes (in het midden, Rainbow Growers Group) nam de taart in ontvangst.

Teeltwisseling 2024
Half september gaat de teeltwisseling weer van start. Dit jaar verwachten ze bij Veldhoven Loonwerk iets meer spreiding doordat er weer meer belichte teelten zijn. Dennis van Veldhoven: "De piek van het teeltwisselseizoen ligt weer in de maand november. Op dit moment zijn we intern druk bezig om het machinepark hiervoor gereed te maken. Team Veldhoven Loonwerk is er klaar voor."



Voor meer informatie:
Veldhoven Loonwerk
Burgerdijkseweg 10​​​​
2678 NZ De Lier
+31 (0)174 512 537
+31 (0)174 513 202
[email protected]
www.veldhovenloonwerk.nl/

Publicatiedatum: