Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

101 km nieuwe verwarmingsbuizen bij paprikakwekerij Vijverberg

Kerklaan Greenhouses heeft recent een omvangrijk verwarmingsproject succesvol afgerond bij paprikakwekerij Vijverberg in Berkel en Rodenrijs. Het project omvatte de vervanging van ruim 101 kilometer aan 51 mm verwarmingsbuizen.

Door het vele transport over de buisrail waren de oude verwarmingsbuizen platgereden en aan vervanging toe. De nieuwe buizen, geleverd in lengtes van negen meter, werden in een tijdsbestek van ongeveer vijf weken in de kas geïnstalleerd. In totaal ging het om 936 spiralen van 108 meter lang. Daarnaast werden ook kopstukken, slangklemmen en eindtulles gemonteerd om een volledig vernieuwd en efficiënt systeem te garanderen.

Nadat de nieuwe buizen waren geïnstalleerd, werden de oude buizen tijdens de teeltwissel zorgvuldig verwijderd en afgevoerd. Vervolgens werden de nieuwe buizen aangesloten op de bestaande slangen met nieuwe slangklemmen.

Het vervangen van de verwarmingsbuizen werd in diverse fases uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de teelt van paprika's ongestoord kon doorgaan. Deze gefaseerde aanpak was essentieel om de dagelijkse bedrijfsvoering van Vijverberg niet te verstoren en tegelijkertijd een soepele overgang naar het nieuwe verwarmingssysteem te garanderen. Hierdoor kon de kwekerij blijven functioneren zonder onderbrekingen, terwijl het buisrailsysteem een upgrade kreeg.

Kerklaan Greenhouses is niet alleen gespecialiseerd in de bouw van kassen en bedrijfsruimten, maar verzorgt ook de vervanging van verwarmingsinstallaties. Naast het recente verwarmingsproject bij Vijverberg hebben ze ook de complete verwarmingsinstallatie geleverd en geïnstalleerd voor de nieuwe kas van Luiten Kwekerij.

Voor meer informatie:
Kerklaan Greenhouses
Tel: +31 6 10204412
[email protected]
www.kerklaangreenhouses.nl

Publicatiedatum: