Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De hachelijke liftavonturen van Jan en Nelleke van der Meij

"Een zeer bekende naam uit de AGF-wereld is toch wel Van der Meij. En vader Jan van der Meij, van de Amsterdamse groothandelsorganisatie C. van der Meij en Zn. is daarbij wel één van de bekendste uit deze omvangrijke familie. Jan, Theo, Gijs, Peter, Angélique, Frans, Kees, Jack, Dennis, Piet, Bram, iedereen kent er tenminste wel één", aldus één van de nazaten, die onderstaand verhaal stuurde:

"Vader Jan is met zijn 78 jaar nog volledig actief in de zakenwereld. Maar recentelijk zit het toch eventjes tegen. Jan heeft zijn heup gebroken. En tijdens het revalideren breekt zijn - al 60 jaar steun en allusie Moeder Nelleke - ook haar heup! Dat kon er nog wel bij. Samen revalideren ze nu in Martha Flora in Haarlem. Alle zorg, steun en liefde is daar 24/7 tot hun beschikking. Om ooit toch weer terug te kunnen keren naar hun Langevaart in Rijnsburg."

"Gisteren gingen ze even een paar boodschappen doen in Heemstede. Kinderen en kleinkinderen maken dagelijks graag de tocht richting Haarlem voor opa en oma. En uiteraard even een ijsje bij Luciano's, opa betaalt! Maar...bij terugkomst in Martha Flora blijft de lift tussen 1 en 2 hangen! Die deed halverwege niks meer! Hoofd technische dienst erbij, de directie opgetrommeld, zorgmedewerkers, Artsen, medische ondersteuning, brandweer, elektriciens, etc. etc. Grote consternatie, heel het tehuis in rep en roer."

HALLO, HALLO, HOORT U ONS?
Ja hoor!

ALLES GOED DAAR BINNEN?
Ja hoor ! Beetje warm.

ZIJN ER GE-WON-DEN?
Nou, niet dat wij weten?

MET HOEVEEL BENT U DAAR?
4 en de hond.

"Jan en Nelleke bleven redelijk kalm, zo van: het zal vast wel goed komen hoor?! Goed. Het was technisch niet op te lossen. Dus de brandweer erbij, deuren opengebroken, om Jan en Nelleke uit de lift te takelen. Wat een verhaal! Maar uiteindelijk is het allemaal goed gekomen. Mede dankzij het zorgpersoneel van Martha Flora en de Haarlemse Brandweer."

"Misschien vindt u het leuk om ze een kaartje te sturen? Zeker na dit uitermate hachelijke avontuur? Of een bezoekje is ook gewoon mogelijk hoor! Op De Langevaart is al 40 jaar iedereen van harte welkom, dat is in Haarlem onveranderd! Klein aandachtspuntje: We adviseren de trap."

Jan en Nelleke van der Meij
Martha Flora
Helmlaan 10
2015 LE Haarlem

Toch iets meer info?
C. van der Meij & Zn.
020 – 682 23 12

AGF online
0180 – 649 649
Angèlique Van der Meij

Publicatiedatum: