Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
28 september

VB organiseert Open Banen Dag

Het bijzondere pand van VB komt je misschien bekend voor, maar wil je weten wat VB precies doet? Op zaterdag 28 september opent VB haar deuren voor een Open Banen Dag in het hart van het Westland. Tijdens de Open Banen Dag ligt de nadruk op de carrièremogelijkheden binnen VB. Bezoekers krijgen de kans om VB beter te leren kennen en krijgen inzicht in de uiteenlopende projecten die het bedrijf wereldwijd realiseert.

VB is één van de grote spelers wereldwijd binnen de tuinbouwsector en richt zich op drie belangrijke pijlers: Horti, Climate en Energy. Binnen de tuinbouwpijler levert VB innovatieve, turnkey oplossingen waarbij efficiëntie en duurzaamheid centraal staan. Op het gebied van Climate ontwikkelt VB geavanceerde klimaatinstallaties die wereldwijd worden toegepast. De energiepijler focust zich op het realiseren van warmtenetwerken en geothermieprojecten. VB realiseert bovengrondse installaties voor de toepassing van aardwarmte.

Het bedrijf is op zoek naar technisch en commercieel talent voor diverse functies, zoals monteurs, werkvoorbereiders, sales managers en projectleiders. Zowel pas afgestudeerden als ervaren professionals worden uitgenodigd om kennis te maken met het bedrijf en de mensen achter VB.

Daarnaast kunnen bezoekers het moderne, klimaatneutrale pand van VB verkennen en in gesprek gaan met medewerkers om meer te weten te komen over de groeimogelijkheden binnen het bedrijf.

Aanmelden Open Banen Dag
Aanmelden voor de Open Banen Dag kan via de website van VB: https://vb.nl/nl/opendag. Het evenement vindt plaats aan de Galgeweg 55 in Naaldwijk.

Voor meer informatie:
VB
[email protected]
https://vb.nl/nl/opendag

Publicatiedatum: