Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Certhon en DENSO breiden uit in Noord-Amerika

Certhon gaat in samenwerking met DENSO uitbreiden naar Noord-Amerika. Deze strategische uitbreiding is een belangrijke mijlpaal voor de ontwikkelaar van glastuinbouwprojecten en de leverancier van mobiliteitsoplossingen die in het Westlandse bedrijf investeerde. Beide partijen willen hun krachten bundelen om Controlled Environment Agriculture (CEA) in de regio verder te ontwikkelen.

Het nieuwe hoofdkantoor voor Noord-Amerika wordt gevestigd in Southfield, Michigan, in de regio Groot-Detroit. Om deze nieuwe onderneming te leiden, verwelkomen beide bedrijven Jeffrey Landau als Director of Business Development voor Noord-Amerika.


Jeffrey Landau, Director of Business Development Noord-Amerika

"We zijn blij om onze aanwezigheid in Noord-Amerika uit te breiden en samen te werken met DENSO om onze innovatieve CEA-oplossingen op deze dynamische markt te introduceren", zei Lotte van Rijn, CEO van Certhon. "Met Jeffrey Landau in ons team hebben we alle vertrouwen in ons vermogen om groei te stimuleren en duurzame oplossingen te leveren."

Jeffrey's kennis van de markt en zijn strategische visie zijn belangrijk voor het opzetten en laten groeien van Certhon's activiteiten. Het hoofdkantoor in Southfield plaatst Certhon in een belangrijk industrieel centrum, wat samenwerking en innovatie bevordert. "Ik voel me vereerd om deel uit te maken van Certhon en DENSO bij deze uitbreiding", zei Jeffrey Landau. Jeffrey zal samen met Richard van der Sande (COO) en Damion Schwarzkachel (Director of Sales, Noord-Amerika) de mogelijkheden van Certhon in Noord-Amerika verder uitbreiden.

Samen willen Certhon en DENSO de productiviteit verhogen, de impact op het milieu verminderen en de toekomst van de tuinbouw ondersteunen met hun innovatieve oplossingen.

Voor meer informatie:
Certhon
ABC Westland 555
2685 DG Poeldijk
Tel: +31 174 22 50 80
[email protected]
www.certhon.com

Publicatiedatum: