Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Op maat gemaakte oogstwagens voor puntpaprika’s

Oogstwagens zijn een efficiënte en gemakkelijke manier om oogstwerkzaamheden goed te laten verlopen. Steenks Service biedt oplossingen voor diverse teeltsoorten, zodat de producten onbeschadigd blijven en op een arbeidsbesparende manier vervoerd kunnen worden. Deze maand heeft Steenks Service samen mogen werken met Kwekerij Aat en Els van Onselen uit 's-Gravenzande. Deze kwekerij is gespecialiseerd in het telen van puntpaprika's, waarvoor zij op zoek zijn gegaan naar oogstwagens die het vervoeren van deze groentesoort vergemakkelijkt. Hiervoor heeft Steenks Service 19 op maat gemaakte Berkvens oogstwagens geleverd.

Op maat gemaakte oogstwagens
Doordat elke groentesoort op een andere manier geteeld wordt, kan het voorkomen dat één van de oogstwagens uit het assortiment niet voldoet aan de wensen van de klant. Steenks Service bekijkt graag alle mogelijkheden en schroomt niet om alle wensen van elke klant in vervulling te laten gaan. Zo heeft Kwekerij Aat en Els van Onselen een aantal speciale wensen opgesteld voor de puntpaprika's. Voor hen heeft Steenks Service op maat gemaakte oogstwagens samengesteld die in lijn zijn met de behoeftes voor het vervoeren van de puntpaprika's. De wagens zijn ontwikkeld op basis van de tomaten oogstwagens uit het assortiment en deze zijn omgebouwd tot puntpaprika oogstwagens.

De wensen voor puntpaprika oogstwagens
De nieuwe oogstwagens om puntpaprika's te laten vervoeren zijn korter in de lengte gemaakt dan de tomaten oogstwagens. Verder is het bovenrek van de wagen verwijderd en is er een verhoogd onderrek gemaakt. Op deze manier is er extra ruimte gecreëerd om spullen te vervoeren, waardoor het werk makkelijker en efficiënter gedaan kan worden. De wagens zijn geschikt gemaakt om kisten te vervoeren, omdat het makkelijker is om puntpaprika's in kisten te oogsten. Kisten zijn normaliter namelijk groter dan dozen. De kisten zijn steviger en herbruikbaar.

Voor meer informatie:
Steenks Service

Tel: +31(0)174-510266
[email protected]
www.steenks-service.nl

Publicatiedatum: