Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meer grip op bedrijfscijfers met training ‘Oog op rendement’

Met alle ontwikkelingen in de sector is financieel gezond blijven misschien wel de grootste uitdaging voor agrarische ondernemers. Daarom is het belangrijk om bedrijfscijfers te begrijpen en correct te vertalen om de juiste keuzes te maken. Voor ondernemers, bedrijfsleiders, partners, familieleden of overnamekandidaten geldt: met scherp inzicht en de juiste interpretatie van de cijfers kunnen samen weloverwogen beslissingen genomen worden. Met de training 'Oog op rendement' is het mogelijk om te ontdekken hoe bedrijfsdata benut kan worden om met vertrouwen de toekomst tegemoet te gaan.

Bredere doelgroep
Samen met LTO Academie en Vrouw en Bedrijf heeft Flynth de EVAV-training (Economische Vorming Agrarische Vrouwen) vernieuwd. De training 'Oog op rendement' is hiervan de opvolger en is gericht op een bredere doelgroep. Ondernemers, mede-ondernemers, bedrijfsopvolgers en medewerkers die meedenken in bedrijfsprocessen en kennis van de cijfers (nodig) hebben, kunnen deelnemen.

Basistraining: vergroot uw kennis
Is dit moment herkenbaar? De accountant of de boekhouder legt de cijfers van het afgelopen jaar uit en noemt termen als liquiditeitsontwikkeling, leencapaciteit en andere kengetallen. U bent de draad eigenlijk al kwijt, terwijl de anderen aan tafel blijkbaar weten waar dit over gaat. Of u verzorgt al jaren de boekhouding, maar weet eigenlijk niet goed hoe de cijfers moet geïnterpreteerd moeten worden. Met de basistraining 'Oog op rendement' leert men de basis van het interpreteren van bedrijfscijfers. Het doel is ook om makkelijker het gesprek aan te gaan met een adviseur en/of accountmanager, door kennis te vergroten.

Verdiepingstraining: uw kennis in praktijk
Met het programma 'Oog op rendement – de verdieping' is het mogelijk om een verdiepingsslag te maken met eigen bedrijfscijfers. Men gaat aan de slag met het opstellen van een begroting en met het schrijven van een ondernemingsplan. Uiteindelijk brengt men de geleerde kennis in de praktijk door een oefengesprek met een accountmanager of financieel adviseur. Zo leert men de cijfers interpreteren, maar ook toe te passen in de uitwerking van verschillende toekomstscenario's. Deze training is een goede start als men bijvoorbeeld voor een overname staat of een tweede bedrijfstak wil beginnen.

Meld u aan
De trainingen worden verspreid over het land gegeven. Ontdek een locatie bij in de buurt en het is mogelijk om in te schrijven voor de basistraining of de verdiepingstraining.

Voor meer informatie:
Flynth
Tel: +31 (0)88 2367777
[email protected]
www.flynth.nl

Publicatiedatum: